Лучанин до своєї машини складав міську бруківку

15:44, 8 лют. 2019
 
Лучанин до своєї машини складав міську бруківку

Міську бруківку складав до своєї машини - під час таких дій працівники муніципальної варти Луцька спіймали чоловіка на вулиці Ковельській. Про це розповів Суспільному інспектор групи швидкого  реагування Максим Гловацький.

Максим Гловацький, інспектор департаменту муніципальної варти: «Вчора, проходячи по вулиці Ковельській, побачили особу, яка грузила бруківку дану.Стояв автомобіль білого кольору і мужчина собі носив по 2-3 бруківки, бо вона трохи важить, і викладав в багажник. Купка була невеличка. Це один елемент з того, який він виклав, але бажання в нього було набагато більше зробити.»

Інспектори муніципальної варти зробили фото коли спілкувалися з порушником. Зі слів Максима Гловацького, чоловік після цього вигрузив усю бруківку назад із машини.

 

Максим Гловацький, інспектор департаменту муніципальної варти: «Людина свідомо грузила після наших запитань собі на прибудинкову територію, хотіла собі її там викласти якби. Оце поки все, що він вигрузив. Скільки він ще хотів загрузити — я не знаю.»

Поліцію на місце не викликали, каже керівниця відділу швидкого реагування Анастасія Ленартович. 

Анастасія Ленартович, керівниця відділу департаменту муніципальної варти: «Департамент муніципальної варти не має повноважень складати адміністративний протокол щодо крадіжки. В даному випадку ми проводимо профілактичні бесіди. Спокійно виклав на місце і вибачився, що він не подумав, що зробив, то, звичайно, ми людину відпускаємо.»

 

На вулиці Ковельській робітники вкладають бруківку на понад 2-х тисячах квадратних метрів тротуару, - розповів майстер фірми-підрядника Олександр Голець. З його слів, бруківку в них викрадають постійно.

Олександр Голець, майстер: «На кожному об’єкті, не було ще такого об’єкта, в місті, що робили, щоб не крали бруківку. Матеріал лежить на вулиці, його якось хтось охороняє? - Ми зараз стараємося як: вивезли бруківку, виклали її і на другий день знову привозимо. Не залишаємо на ніч, бо не можна залишати. Раніше залишали, як робили проспект Соборності, то там залишали і дуже багато вкрали на Соборності. А тут вже зовсім по-іншому практикуємо роботу.»

Олександр Голець каже, що викрадачів бруківки жодного разу не знайшли.