У Володимирі невідомі зв’язали жінок і пограбували будинок

10:05, 29 лис. 2019
 
У Володимирі невідомі зв’язали жінок і пограбували будинок

Жінок, яких напередодні зв’язали невідомі і пограбували, не госпіталізовували. Про це розповів заступник директора Володимир-Волинської райлікарні Віталій Баюн.

Заступник директора Володимир-Волинської райлікарні Віталій Баюн: "До нас була доставлена пацієнтка К. Оглянута черговим лікарем та черговим хірургом. Виставлений діагноз (забій м’яких тканин кистей рук, забій грудної клітини». Оглянута, надана допомога і рекомендації і пацієнтка відпущена з працівниками поліції для подальших, імовірно, процесуальних дій, додому."

У будинок напередодні близько 18-ї вечора увірвалися троє чоловіків. Його власницю, 55-річну жительку Володимира-Волинського, та її 42-річну подругу зв’язали та погрожували розправою, - розповів начальник районної поліції Михайло Бобик.

Начальник Володимир-Волинського відділу поліції Михайло Бобик: "Зі слів потерпілих, в руках вони тримали зрою, схожу на пістолети, до застосування її діло не дійшло. Власниця була зв’язана. Вона сказала, щоб зловмисники не чинили більше ніяких протиправних дій, що вона сама надасть доступ до місця, де зберігалися кошти, це був сейф. Вони відкрили і заволоділи коштами, що знаходилися в сейфі."

Тетяна Кучеренко живе у будинку навпроти того, де все сталося, на вулиці Олени Пчілки. Розповіла Суспільному, що увесь день була вдома. Каже, підозрілих людей вона не бачила. Як усе відбулося – не чула.

Сусідка Тетяна Кучеренко: "Ніякого ні порушення я не бачила, щоб якесь скупчення машин і людей не бачила. Бо я часто підходжу до вікна, в мене там любима кицька сидить – погладжу та й відійду. Ну я нічого не бачила ."

Зі слів поліцейського Михайла Бобика, коли розбійники втекли, жінки самі розв’язалися. Нападники винесли з помешкання гроші та ювелірні вироби.

Начальник Володимир-Волинського відділу поліції Михайло Бобик: "Це десятки тисяч гривень на даний час поки що і золоті вироби. Далі сума буде більш конкретна, будемо знати. На даний час ще конкретної суми немає, ми опитуємо потерпілу і будемо знати, яка сума. Вони теж ще не можуть визначитися, проводять огляд. "

Пограбована – місцева підприємиця, має ресторан у центрі Володимира-Волинського, - розповів керівник поліції. Каже, що слідчі допитують потерпілу, говорити з журналістами вона відмовилась. Нападників шукають. За розбій їм загрожує позбавлення волі строком на 12 років.