У районі ЛПЗ – три будинки досі без тепла.

18:34, 28 лис. 2019
 
У районі ЛПЗ – три будинки досі без тепла.

У районі ЛПЗ – три будинки досі без тепла. Нагадаємо – перебої з теплопостачанням тиждень тому були в 10-ти будинках, які обслуговує котельня по вулиці Боженка.  Майже тиждень мерзне у квартирі мешканка вулиці Шота Руставелі, 13-А  Ольга Сидорук. Жінка каже: викликала комісію із “Луцьктепла”, щоб виміряли температуру у помешканні і зробили їй перерахунок оплати за опалення. Обладнання, яким робили виміри, каже жінка, викликало сумніви.

 

Лучанка Ольга Сидорук: Прилад був увесь зачуханий, затертий, на що я сказала: Чому він у такому стані? На що була відповідь: … але ж він працює. Я кажу: покажіть на нього сертифікат, де його повірка? Не приладі не було номера, не було вказано до якого числа. І вибоїни були.

 Щоб з’ясувати, чи правомірні дії працівників ДКП “Луцьктепло, жінка викликала поліцію.

Сержант управління поліції охорони Тарас Боймиструк сказав: Відібрали заяву у заявниці. І далі куди ця заява? У міськвідділі буде зареєстровано.”

Речник ДКП “Луцьктепло Антон Безносиков: “Можливо, так сталося, що десь взяли… у нас є 2 термометри і два пірометри, якими користуються інженери. Можливо, так сталося, що сертифікат був один, а  термометр інший. Ми не виключаємо такого людського фактору.”

Ольга Дворська, головний інженер ЖКП № 2 у Луцьку каже: упродовж тижня щодня надходить близько сотні звернень від мешканців квартир, які обслуговує підприємство.

Головний інженер ЖКП №2 Ольга Дворська: У звязку із тим, що ідуть масові перебої із теплопостачанням, люди масово почали звертатися на Луцьктепло за перерахунком. Повітря заганяє і заганяє у систему. Ми його з одного стояка, а воно в інший… я не можу сказати, яка причина, це треба у Луцьктепло питати.

 Зі слів речника державного комунального підприємства Луцьктепло  Антона Безносикова, за результатами обстеження комісії, у жінки в помешканні  від 14 до 16 градусів у різних кімнатах при нормі 18-20. Їй зроблять перерахунок. Формула розрахунку у кожному випадку різна. І може бути до 5% меншою за кожен нижчий градус. Речник говорить: нині у мікрорайоні, який обслуговує котельня на Боженка, ще є три будинки без тепла.