Військовослужбовець 14-ї ОМБ Віктор Рекульський приміряв на себе новий образ – Святого Миколая

10:38, 11 січ. 2019
 
Військовослужбовець 14-ї ОМБ Віктор Рекульський приміряв на себе новий образ – Святого Миколая

Військовослужбовець 14-ї окремої механізованої бригади Віктор Рекульський, будучи в зоні проведення Операції об’єднаних сил, приміряв на себе новий образ – Святого Миколя, який власноруч виготовляв подарунки.«На день Святого Миколая ми були на сході, я був Миколаєм. Потім на Новий рік прийшлося бути Дідом Морозом, останнього дня знайшов костюм, привітав зо 5 сімей (родичі та знайомі), дебют вдався – діти були задоволені», - каже  Віктор Рекульський.

Начальник майстерні ремонтно-відновлювального батальйону14-ї окремої механізованої бригади Віктор Рекульський розповідає, що нещодавно з побратимами повернулася зі сходу України у місце постійного перебування - військову частину А1008. Перебуваючи  на попаснянському напрямку Луганської області, каже військовий, створював сувеніри, виготовив емблему ремонтно-відновлювального батальйону, в якому несе службу.

«Ідея виникла спонтанно: хотілося щось зробити на згадку для своєї роти, от і стали в нагоді підручні матеріали, а я служу в роті по ремонту ракетно-артилерійського озброєння.  Коли військовослужбовці це бачать, то , звісно, у них одразу піднімається настрій, стає веселіше служити», - каже Віктор Рекульський.

Військовослужбовець родом із міста Славути, Хмельницької області. Він розповідає, що до служби в армії працював токарем на різних підприємствах в Україні та за кордоном, у 90-х роках відкрив власну ремонтну майстерню.

«У 2016-му році прийшов служити в цю частину, тоді вона вийшла із зони АТО, була на полігоні і я так попав у цю бригаду. У мене товариш теж токарем працював і пішов служити в армію, як взнав, що він пішов, то подумав чого і я не можу – та й пішов. Він був у Золочівському полку, туди не взяли, сказали, що старий, а сюди взяли, от так і попав у 14 бригаду», - говорить Віктор Рекульський.

У складі 14-ї окремої механізованої бригади Віктор Рекульський реставрує бувші у вжитку та виготовляє нові деталі до військової техніки та зброї.

Про свого колегу командир ремонтно-відновлювального батальйону Руслан Новіков відгукується так: «Людина дуже вихована, товариська і користується заслуженим авторитетом у колективі батальйону. Збройні Сили дуже потребують таких фахівців. На жаль, їх не так багато є, а такі люди, як Віктор Іванович, достойно займають своє місце».