14-річному підлітку повідомили про підозру в умисному вбивстві і замаху на вбивство

19:04, 4 жов. 2019
 
14-річному підлітку повідомили про підозру в умисному вбивстві і замаху на вбивство

14-річному ковельчанину, який цієї ночі вбив 41-річну сусідку і травмував її чоловіка і доньку, повідомили про підозру в умисному вбивстві і замаху на вбивство двох осіб, розповіла речниця прокуратури Волині Наталія Мурахевич. Травмованого чоловіка прооперували, він перебуває у реанімації, 16-річну дівчину не госпіталізовували, каже лікар-хірург Іван Петрук.

Іван Петрук, лікар-хірург Ковельської ЦРЛ: “ Близько 11-ї години вечора поступив до нас у відділення хворий, 44 роки з тяжкими травмами - множинними пораненнями грудної клітки і передньої черевної стінки. Стан хворого був вкрай важкий. Була проведена операція. Хворий зараз перебуває в реанімаційному відділенні лікарні. Стан хворого стабільно важкий. ”



Жінка від нанесених ножем травм померла на місці, - розповів медик «швидкої» Сергій Палайда.

Сергій Палайда, завідувач Ковельського відділення екстреної меддопомоги:Нашими диспетчерами було отримано виклик з приводу ножового поранення. На місці виклику була жінка 1978 року народження без ознак життя з проникаючим пораненням в районі серця. На місці події працювали поліцейські, вони вже надавали першу допомогу.” 

Нагадаємо, подія трапилася близько 22-ої на вулиці Брестській у Ковелі. Хлопець мешкав по-сусідству з родиною, до якої прийшов з ножем. Сусіди своїх прізвищ не називають, про затриманого розповідають таке.

Роман, сусід: “Цей хлопець був спокійний, до сестри моєї приходив гуляти. Йому всього 14 років, я навіть не думав, що він таке може зробити. Та я й не вірю, що він це зробив.”

Олександр, сусід: “ Сім’я хороша, благополучна. А що з ним сталося — не знаю. Він ще прислужував в церкві. В них троє дітей, дитина в них — донечка маленька. І ще є один хлопець. Працюють на залізниці. Він їздить на поїзді, мама (Катя) в декреті.” 

Нині вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу. За вчинення такого злочину неповнолітнім Кримінальний кодекс України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк до 15 років, розповіла речниця прокуратури Волині Наталія Мурахевич.