За процесом волевиявлення на спецдільниці у Луцькому пологовому будинку стежили лікарі

15:24, 21 лип. 2019
 
За процесом волевиявлення на спецдільниці у Луцькому пологовому будинку стежили лікарі

У Луцькому пологому будинку розташована спеціальна виборча дільниця № 0711100 одномандатного виборчого округу №22. Згідно списку тут голосує 46 виборців – розповіла голова комісії Анна Гаджиєва. Лучанина Романа Дрогана зустріли на подвір’ї пологового будинку.

Роман Дроган, тато:“ Сьогодні в дружини день народження. Вона мені народила сина, у нас подвійне свято на день виборів. Іду її привітати з самого ранку!”

Спеціальна дільниця, яку облаштували у жіночій консультації, відкрилася о 8 ранку. Першим проголосував член виборчої комісії Василь Гресик –єдиний чоловік, зареєстрований на спецдільниці. Розповідає, що має досвід роботи на виборах.

Василь Гресик, член комісії: “Тут – вперше. Породілі такі гарні жіночки. Є ті які родили, які будуть народжувати. Так, що робота йде. На даний момент тих, хто не можуть відвідати дільницю немає. Якщо буде така необхідність – бо це спецдільниця – то будемо брати скриньки і йти, щоб вони проголосували.”

Ірина Ходорчук із села Рованці кілька днів тому народила первістка. Сьогодні проголосувала за майбутнє своєї родини, каже Ірина.

Ірина Ходорчук, породілля: “Гарну, незалежну Україну, щоб було добре жити, без всяких війн і бід.”

Аліна Марчук із села Княгининок готується до пологів.

Аліна Марчук, вагітна: “ Я би хотіла, щоб мої дітки не виїжджали за кордон, а були тут, працювали на нашу державу і получали достойні кошти.”

Згідно списку на спецдільниці голосує 46 виборців – розповіла журналістам Суспільного голова комісії Анна Гаджиєва. Це 6 членів комісії та 40 пацієнтів закладу.

Анна Гаджиєва, голова комісії: “ Головний лікар надає нам список які пацієнти перебувають станом на середу. Відповідно ці люди голосують. Решта осіб, якщо вони потрапили в цей заклад – вони з довідкою суду можуть прийти прогосувати. Ми їх внесемо в список виборців.”