Лучани взяли собак на роботу - так долучилися до всеукраїнської акції

15:43, 21 чер. 2019
 
Лучани взяли собак на роботу - так долучилися до всеукраїнської акції

Працівники Луцького центру надання адміністративних послуг долучилися до всеукраїнської акції "Візьми собаку на роботу!". Це 5-ти місячний лабрадор — Санта. Його власниця Дарина розповідає, пес не заважає робочому процесу, а навпаки покращує його.

Дарина Глущенко, працівниця Луцького ЦНАПу:Складно коли улюбленці сидять вдома, а ти на роботі працюєш, а так можна сьогодні день провести з позитивом, з відвідувачами. Всі фотографуються, дивляться, гладять. Подобається.”

Дмитро Риманчук, відвідувач Луцького ЦНАПу: “Дуже подобається сьогоднішній день, собаки. Вони граються. Класно, весело. Не заважають вам собаки?- Ні абсолютно, навіть допомагають. Перевіряють документи. Дуже класно."

Зі своїм собакою прийшла і Тетяна Книш. Каже: у її улюблениці сьогодні важлива місія — знімати стрес і відвідувачам установи, і працівникам.

Тетяна Книш, перший заступник директора департаменту: Собаку звати Шанелька. Їй дев’ять років. Я вам скажу відверто, це один із найкращих приходів на роботу. Як би не було, би коли ідемо на роботу, думаємо як собака вдома, а сьогодні вона створює настрій відвідувачам.”

На роботу з собаками у Луцький ЦНАП прийшло двоє працівників, -розповіла його директорка Лариса Карп’як.