У Луцьку в парку біля дітей гуляв чоловік зі шприцом, його затримали

16:16, 19 чер. 2019
 
У Луцьку в парку біля дітей гуляв чоловік зі шприцом, його затримали

У Луцьку в парку Карамелька поряд із дітьми, які гуляють, відпочивають старші люди, які вживають наркотичні речовини і алкоголь. Про це Суспільному розповіла лучанка Ольга Мацюк. Побачивши людей, які ведуть себе дивно, каже жінка, в руках тримають шприци – викликала поліцію.

Одинадцята ранку на годиннику, в парку Карамелька, що на сороковому кварталі, на гірках катаються діти, поряд поліція вилучає у чоловіка речовини, які схожі на наркотики.

Поліцейських викликала лучанка Ольга Мацюк: «Я прийшла сюди з дитиною, щоб погуляти, в парку було двоє чоловіків, підійшли на лавочку і присіли, одному з них було недобре, «ламало», а далі бачу, що швидку не викликають, ходить по майданчику. Дитина підбігла до гойдалки, ми підійшли ближче, і я побачила в руках шприц. Після відійшли подалі». Місцева мешканка Ольга говорить, що буває в парку з дитиною щодня, подібну ситуацію бачить постійно: «Вони пробували до дітей приставати, казали, що хворі, але вони в іншому плані хворі. Від них іде нецензурна лексика, сміття кругом, бруд  лишають, діти бігають, а дитину одразу не схопиш».     

На місці поліцейські коментувати відмовилися. Цю ситуацію не прокоментували в секторі комунікації Нацполіції Волині. Олег Плазовський відповів телефоном: «Немаю часу».  У парку між собою поліцейські говорили, що везуть затриманих у наркодиспансер.