У Луцьку завершився чемпіонат міста з кікбоксингу

14:48, 11 тра. 2019
 
У Луцьку завершився чемпіонат міста з кікбоксингу

Змагання розпочалися 10-го травня, фінальні двобої відбулися сьогодні.

На цих кадрах у  рингу змагається одинадцятирічний Олег Никитюк. Він каже, що спортом займається з дошкільного віку. У цьому двобої Олег здобув перемогу. 

«Мені не був складний поєдинок, це вже не вперше, а вдалося це зробити моєю тактикою», - каже Олег Никитюк.

«Я привіз 6 дітей, є досвідчені і ті, хто вперше пробують себе  в цьому виді. Діти сидять з телефонами, не хочуть займатися, а ми всебічно їх залучаємо до занять спортом, щоб розвивалися не лише в кікбоксингу», - тренер збірної Львівської області розповів Денис Ненчук.

«Це мої перші змагання, я буду вперше виступати. Мені дуже цікаво і дуже сильний мандраж, але я готовий», - каже учасник змагань Микола Артюх.

«Є розділи: фул-контакт, лоу-кік і лайт-контакт. Перший – дозволяються усі удари вище пояса, лоу – дозволену удари нижче поясу ногами по бедру. Лайт-контакт розрахований на спортсменів, які хочуть показати свої технічні можливості, швидко працюють, але сильних ударів бити не можна», - говорить суддя національної категорії Святослав Ковтун.

«Я вчуся на вчителя фізичного виховання і вибрав саме таке захоплення, бо в цьому світі інакше ніяк. Так я закріплюю моральний дух і здобуваю моральне натхнення», - каже учасник змагань Богдан Денисюк.

«Сина прийшла підтримати Артура. Все залежить від нього. Коли син виступає, то дуже хвилюємося і тренери, батьки, усі з клубу. У нас дружня сімейна обстановка,  підтримуємо один одного», - говорить мама спортсмена Вікторія Семенюк.

Участь у змагання взяли біля сотні спортсменів від 10 років і старше, - каже організатор Андрій Подвальний, приїхали бійці зі Львова, Рівного та Волинської області.