Команда Суспільного Волині вітає християн східного обряду з Великодніми святами

Команда Суспільного Волині вітає християн східного обряду з Великодніми святами

29 кві. 2021

Команда Суспільного Волині підготувала Великодні відеопривітання краянам, які святкують Великдень за східним обрядом. Відеоролики транслюватимуть на всіх платформах мовника із 29 квітня.

Журналісти інформаційної служби UA: ВОЛИНЬ, інформаційно-аналітичного телепроєкту «Сьогодні. Головне», UA: Українське радіо Луцьк та діджитал-підрозділу мовника оригінально привітали волинян, християн східного обряду із прийдешніми святами.

За словами головної режисерки UA: ВОЛИНЬ Анжели Шабали, подібні проєкти згуртовують команду і дають можливість емоційно звернутись до глядачів, слухачів та читачів Суспільного. Адже мовник і у будні і у свята на всіх платформах висвітлює найважливіші події регіону.

«Як кожна родина до Великодня чепурить оселю і готує найсмачніше, так і ми вирішили прикрасити свій ефір і соцмережі гарним настроєм і святковими побажаннями від команди UA: ВОЛИНЬ. Кожен підрозділ не лише привітав краян, а й коротенько розповів про свою ділянку роботи. Ми любимо свою роботу, віддані їй і завжди хочемо зробити більше і краще. Підготовка таких мініпроєктів об’єднує команду, адже над ним працювали і ті колеги , що в кадрі і поза ним. Звісно, мовник не робитиме перерви на свято, а щодня інформуватиме про найважливіше і найцікавіше. Ми любимо свій канал і свого глядача, працюємо для них і робимо це чесно», — розповіла головна режисерка UA: ВОЛИНЬ Анжела Шабала.

«Великдень для мене – особливе свято. Перш за все, тому що це нагода зібратися всією родиною. Час разом завжди пролітає непомітно. Намагаюся дотримуватися звичаїв: пекти паску та готувати інші традиційні страви. Багато часу проводжу на роботі. Тут ми, крім основних обов’язків, також готуємося до свята — відзняли святкові ролики, де працівники Суспільного Волині бажали краянам усіляких гараздів у ці дні. Але новинарі, поки волиняни відзначатимуть світле свято Великодня, працюватимуть, аби оперативно розказати новини області. Стежте за нашими сторінками на офіційному сайті, слухайте теле- та радіоефіри!» — говорить кореспондентка служби інформації, ведуча новин UA: ВОЛИНЬ Оксана Кот.

               Читайте також: UA: ВОЛИНЬ транслюватиме Великоднє Богослужіння зі Свято-Троїцького Собору у Луцьку

 

«Час перед Великодніми святами — особливий на UA: Українське радіо Луцьк. Готуючи ефіри, журналісти намагаються через історії людей говорити про глибокі для українців речі — важливість родини, знань про своє коріння, повагу до традицій і мир — у душі кожного і країни вцілому. Радійна команда береже кращі традиції і обов’язково привносить новації — у виклад тем та застосуванні інструментів висвітлення. Цьогоріч журналісти Українського радіо Луцьк вперше взяли участь у спільній передвеликодній ініціативі Суспільного Волині — створенні міжпрограмок до свята. Із зиченнями радості, здоров’я, добробуту і благополуччя, побажали   краянам родинного затишку і світлої радості», — каже редакторка UA: Українське радіо Луцьк Ольга Шарута.

«Щодня у проєкті "Сьогодні. Головне" ми аналізуємо актуальні суспільно-політичні події з життя Луцька та Волині. Напередодні пасхальних свят хочемо подякувати глядачам за довіру та зворотній зв’язок. І побажати, попри епідемію коронавірусу, зустрічати Світле Христове Воскресіння у родинному колі з добрими мріями, міцною вірою, щирою любов’ю. Нехай у кожного волинянина на душі буде тепло і спокійно, над головою буде мирне небо, а поруч за святковим столом — здорові рідні та близькі», — побажала керівниця проекту «Сьогодні. Головне» UA: ВОЛИНЬ Олена Чернуха.

«До запису ролика змогли долучитися не усі працівники відділу діджиталу. Але текст передсвяткового звернення до читачів та глядачів писали усі гуртом. На Великдень діджитал не припиняє роботу. Нині вже готуємо матеріали, які з’являться на сайті та у соцмережах у святкові дні. Дуже хочеться порадувати читачів та глядачів гарними святковими новинами, хоч і не можемо пообіцяти, що усі новини будуть добрими, адже попри свято ніхто не скасовував буденних клопотів та коронавірусної статистики», — зазначила очільниця діджитал-підрозділу UA: ВОЛИНЬ Олена Парай.

Переглянути Великодні міжпрограмки можна в телеефірі UA: ВОЛИНЬ та на цифрових платформах мовника:

Онлайн дивитися телеканал UA: ВОЛИНЬ можна на сайті філії. За цим посиланням слухайте й UA: Українське радіо Луцьк, а також на FM-частотах: 

Луцьк - 88,3 FM;

Горохів - 106,5 FM;

Ковель - 91,8 FM;

Кортеліси - 88,9 FM;

Любешів - 107,8 FM;

Нововолинськ - 100,3 FM;

Цумань - 100,4 FM;

Камінь-Каширський - 105,8 FM;

Олика - 89,1 FM;

Шацьк - 101,5 FM.

Новини Волині читайте на сайті suspilne.media.

UA: ВОЛИНЬ разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (UA: Українське радіо, UA: Радіо Промінь, UA: Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — UA: Суспільне мовлення.