На UA: ВОЛИНЬ за 100 днів своєї роботи звітуватиме міський голова Луцька Ігор Поліщук

На UA: ВОЛИНЬ за 100 днів своєї роботи звітуватиме міський голова Луцька Ігор Поліщук

15 бер. 2021

Сьогодні, 15 березня, у рамках програми «Сьогодні. Головне» на Суспільному Волині  за 100 днів своєї роботи звітуватиме голова Луцької міської ради Ігор Поліщук.


Команда проєкту разом із глядачами у прямому ефірі аналізуватиме діяльність голови міськради. 

Програма «Сьогодні. Головне» на UA: ВОЛИНЬ розпочнеться о 19:00. Поставити своє запитання можна під анонсом на фейсбук-сторінці UA: ВОЛИНЬ та за студійним номером телефону (0332) 77-02-42.

Стрім-трансляція проєкту відбудеться онлайн на сайті UA: ВОЛИНЬ, ютуб-каналі та  фейсбук-сторінці мовника.

    Читайте також: В ефірі Суспільного за 100 днів своєї роботи звітуватимуть голова облради та міські голови Волині 

Перший ефір циклу на UA: ВОЛИНЬ відбувся 10 березня. Звітував — Григорій Недопад, голова Волинської обласної ради. Переглянути відео можна за посиланням. 11 березня про 100 днів на посаді розповів міський голова Нововолинська Борис Карпус. Відео тут.

Упродовж березня про 100 днів роботи звітуватимуть міські голови Луцька, Нововолинська, Володимира-Волинського, Ковеля та Шацький селищний голова.

Нагадаємо, разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (UA: Українське радіо, UA: Радіо Промінь, UA: Радіо КультураUA: ВОЛИНЬ входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — UA: Суспільне мовлення.

Дивитись Суспільне UA: ВОЛИНЬ можна в ефірі і онлайн на сайті філії.

Оперативні новини Волині шукайте на діджитал-платформах: