В ефірі Суспільного за 100 днів своєї роботи звітуватимуть голова облради та міські голови Волині

В ефірі Суспільного за 100 днів своєї роботи звітуватимуть голова облради та міські голови Волині

10 бер. 2021

З 10 березня команда Суспільного Волині у рамках програми «Сьогодні. Головне» розпочинає аналізувати діяльність обласних та міських голів Волині. Для посадовців – це можливість прозвітувати, а глядачам Суспільного – дізнатися про зроблене за 100 днів роботи.

Сьогодні, 10 березня, про 100 днів на посаді в ефірі телеканалу UA: ВОЛИНЬ звітуватиме Григорій Недопад, голова Волинської обласної ради. Упродовж березня про 100 днів роботи звітуватимуть міські голови Луцька, Нововолинська, Володимира-Волинського, Ковеля та Шацький селищний голова.

    Читайте також: Команда Суспільного Волині вдосконалює діджитал та планування у програмі від шведських колег

Програма «Сьогодні. Головне» на UA: ВОЛИНЬ розпочнеться о 19:00. Поставити своє запитання можна за студійним номером телефону (0332) 77-02-42.

Стрім-трансляція проєкту відбудеться онлайн на сайті UA: ВОЛИНЬ, ютуб-каналі та фейсбук-сторінці мовника.

Заплановано провести 6 звітних ефірів. Ведучі проєкту  — журналісти Олена Чернуха, Лариса Андрійчук, Микита Чибар

«Формат програми передбачає звіт голови перед жителями за 100 днів роботи, запитання від аналітиків, журналістів та місцевого населення. Команда Суспільного в своїй роботі керуватиметься стандартами Редакційного статуту НСТУ. Усе заради налагодження якісного діалогу між міськими головами та мешканцями міст, — зазначила ведуча проєкту Олена Чернуха.

Нагадаємо, разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (UA: Українське радіо, UA: Радіо Промінь, UA: Радіо КультураUA: ВОЛИНЬ входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — UA: Суспільне мовлення.

Дивитись Суспільне UA: ВОЛИНЬ можна в ефірі і онлайн на сайті філії.

Оперативні новини Волині шукайте на діджитал-платформах: