Ламаючи ліхтар, 19-ти річний лучанин наражав себе на небезпеку, каже керівник «Луцьксвітла»

10:42, 8 лют. 2019
 
Ламаючи ліхтар, 19-ти річний лучанин  наражав себе  на небезпеку, каже керівник «Луцьксвітла»

Ламаючи ліхтар, 19-ти річний лучанин Богдан Ступаков наражав себе й оточуючих на небезпеку, - каже про це керівник комунального підприємства  «Луцьксвітло» Валерій Мазін.   З його слів, у ліхтарях  Центрального парк   підведений струм  напругою 220 вольт і руйнуючи їх, хлопець міг пошкодити захисну обмотку.

 

Валерій Мазін, керівник комунального підприємства  «Луцьксвітло»: «Ліхтарі з напругою класу 0.4 =- 220 вольт, підземні та ізольовані, щоб не вразити струмом мешканців. Але, якщо руйнувати ліхтарі, то можна зруйнувати й проводку в середині, пошкодити ізоляцію, тоді напруга попадає на корпус ліхтаря і та людина, яка поруч чи руйнує його може потрапити під ураження електричним струмом."

              

Нагадаємо, до реконструкції центрального парку долучилися більше 10 підприємств та підприємців міста, - каже про це радник міського голови Ігор Поліщук. Керівник комунального підприємства  «Парки та сквери Луцька» Богдан Феденчук розповідає що торік вдалося зробити.

 

Богдан Феденчук, керівник КП «Парки та сквери м. Луцька»: «На боковій алеї Центрального парку встановлено 5 інформаційних стендів з флорою та фауною Волині. Від алеї парасольок до атракціонів зробили алею з підсвіткою, від алеї  парасольок до моста закоханих і до зоопарку загальна кількість  2820 метрів бруківки."

Цього року продовжать вкладати бруківкою алеї, каже Богдан Феденчук, освітлювати пішоходні зони, облаштовувати фонтани та буде кілька цікавинок, про які ще не анонсує.