Відбулись навчання рятувальників на котельні у Луцьку

17:49, 19 лис. 2019
 
Відбулись навчання рятувальників на котельні у Луцьку

У Луцьку вибухнула котельня  на вулиці Боженка. Внаслідок цього загинули люди. Така легенда навчань екстрених та комунальних служб, що відбулися на підприємстві.

Володимир Нестеров, речник ДСНС у Волинській області: «Відбувся вибух, в результаті є загиблі і потерпілі, а також від постачання теплом відключена значна кількість багатоквартирних будинків. Комплекс цих всіх питань відпрацювали, щоб у випадку реальної події служби аварійно-рятувальні, комунальні й інші цивільного захисту Луцька знали як діяти, щоб у найкоротші терміни надати допомогу людям – тим, що постраждали і опинилися в квартирах без тепла».

Олексій Фідоряченко, завідувач відділення екстреної медицини Луцька:  «Екстреної медицини була функція посортувати, надати медичну допомогу, при потребі потерпілих доставити в лікувальний заклад. Двоє потерпілих були загиблі, їм реанімація не проводилась. І двоє потерпілих – один був дуже важким, його доставили в міську лікарню і один потерпілий був легким, він не потребував госпіталізації».

Володимир Нестеров, речник ДСНС у Волинській області: «Найменші якісь недоліки чи побажання для служб, які були сьогодні задіяні, будуть враховані, щоб, у випадку реальних подій ці служби могли співпрацювати найефективніше. Задіяні були пожежно-рятувальна служба, газова, енергетики, комунальні служби Луцька.  Поліція, служба медицини катастроф".