Луцькі перевізники уклали угоду про встановлення валідаторів

17:13, 18 лис. 2019
 
Луцькі перевізники уклали угоду про встановлення валідаторів

Сьогодні в Луцьку уклали тристоронню угоду з міською радою,  “СityCard sistem” та перевізником «АТП-Луцьк», - розповів Суспільному начальник управління транспорту та зв’язку Луцької міської ради Володимир Степанов. З його слів, подібні договори уклали, загалом, із шістьма перевізниками, з яких один – Луцьке підприємство електротранспорту. Володимир Степанов каже, що не підписали документи про встановлення валідаторів дві організації: «АТП-1» і «АТП 10 701», вони обслуговують маршрути 11, 14, 19, 3, 9, 18 та 26-а.

Володимир Степанов, начальник управління транспорту та зв’язку Луцької міської ради:  «На сьогодні не всі транспортні засоби обладнанні, лише тролейбуси, частина автобусів, тому прийнято рішення, щоб розраховуватися е-квитком і готівкою до 10 грудня 2019-го року. Встановили на сьогодні підприємці Тимощук, Коровіцький і Ореховський, вони підписали договори. Підписали договір із «Санрайз» та АТП-Луцьк. Зараз вони складають графік на дообладнання автобусів».

 Володимир Степанов розповів, що в Луцьку є 52 тисячі пенсіонерів, електронні квитки отримали 27 тисяч людей. Картки роздали усім школярам, студентам ще видають. З його слів – черг немає. Транспортник говорить, що на ЛПЕ створили службу контролю з 9 людей, вони пройшли навчання, мають прилади для контролю оплати проїзду та працюють на маршрутах.