Поліція перевіряє версію про спробу підпалу контейнерів на Центральному ринку у Луцьку

16:56, 6 лис. 2019
 
Поліція перевіряє версію про спробу підпалу контейнерів на Центральному ринку у Луцьку

 Поліція перевіряє версію про спробу підпалу контейнерів на Центральному ринку у Луцьку, розповів речник Головного управління Нацполіції в області Віктор Гомоль. Сьогодні зранку підприємці прийшли на робочі місця і виявили паперові ліхтарики неподалік контейнерів, каже підприємець Наталія ШафетаЖінка каже: це була спроба підпалу, аби люди звільнили територію і ринку на цьому місці не було.

Наталія Шафета, підприємець: «Ми дуже хвилюємося, бо на просторах інтернет-видань звучали неодноразово погрози, чи припущення, що ринок, якщо люди не захочуть добровільно звільнити, буде підпал. Треба спалити його, як спалили ЦУМ.Усі плани перебив дощ, який почався. Вони не долетіли до тих місць, які могли швидко спричинити пожежу.»

Володимир Горгут, перший заступник голови правління облспоживспілки: «Викликали поліцію, я не можу підтримати чи спростувати ту версію, яку висловлюють підприємці. Камери відеоспостереження показують, що В 20.40 на цю територію впало 2 кулі. У часі різниця між ними півтори хвилини. Спочатку впала одна, потім інша. Горіло десь півтори-дві хвилини. Великого вогню це не створили.  Якби куля впала на дах, могла би бути пожежа.»

Віктор Гомоль, речник ГУНП в області: «Перевірка ще триває, ми маємо час для остаточного з’ясовування обставин цієї події . Встановлено, що матеріальних збитків не завдано, ніхто з людей не постраждав. Ліхтарики знаходилися на відстані 3-4 метрів. Наразі вважати, що була проба підпалу контейнерів чи ринку немає.»