Щеплення від дифтерії та правця отримали працівники Суспільного

16:11, 31 жов. 2019
 
Щеплення від дифтерії та правця отримали працівники Суспільного

  Щеплення від дифтерії і правця отримали працівники колективу Суспільного. Волинь. В організації сьогодні працює тимчасовий пункт вакцинації. Лікарка Ірина Андрійчишина розповіла: дифтерія – одне із небезпечних гострих інфекційних захворювань. Вакцинація – єдиний шлях для створення штучного імунітету, щоб захиститися від дифтерії.

Ірина Андрійчишина, лікарка: «Інакших методів профілактики на сьогодні немає. Вакцинація – безпечна, створюється штучний імунітет, хоча, для саме цього захворювання характерно те, що імунітет формується нестійкий і кожні 10 років потрібно робити ревакцинацію.»

Ірина Арендарчук, працівниця філії ПАТ «НСТУ» «Волинська регіональна дирекція»: «В Україні почастішали випадки захворювання на дифтерію у зв’язку із цим вирішили зробити щеплення.»

Людмила Гетманчук, менеджерка філії ПАТ «НСТУ» «Волинська регіональна дирекція»: «Хочеться подбати про працівників філії. Зголосилося 37 працівників зробити щеплення, щоб захистити від хвороби.»

Костянтин Лоцман, продюсер філії ПАТ «НСТУ» «Волинська регіональна дирекція»: Я задав запитання: коли я востаннє вакцинувався? Я не міг згадати, коли це було. У дитинстві я пройшов усі вакцини. Що далі? Я не пам’ятаю я закликаю усіх підтримати такі акції, як у нас, коли вакцинується наш колектив. Це добре, коли навколо тебе створюється атмосфера здоров’я.»