Волиняни отримали нагороди від оперативного командування "Захід"

13:13, 22 жов. 2019
 
Волиняни отримали нагороди від оперативного командування

 Три колективи волинян - освітяни, лісівники та члени маскувального батальйону “Сітка” нагороджені грамотами і спеціальними відзнаками за участь в АТО оперативним командуванням “Захід”.

За словами його представника Андрія Рисюка, 19 волинських вчителів предмету “Захист Вітчизни”, 60 лісівників і члени маскувального батальйону “Сітка” визнані кращими серед восьми областей, які входять в зону відповідальності ОК “Захід”.

Володимир Кузьмич, майстер лісу Любязівського лісництва:" Я був в армійській авіації працював. Серед завдань — вивезених поранених до Дніпропетровська і охорона своїх територій, які ми захищаємо.Охороняли наші вертольоти і наші спорядження. В Краматорську бували і по всій лінії розмежування. База була Краматорськ, Сватово."


Андрій Рисюк, т.в.о. начальника відділу цивільно-військового співробітництва ОК “Захід”: "Ці люди пенсійного віку, які, не склавши руки, допомагають виготовляти маскувальні сітки.Хочу усіх закликати сьогодні взяти участь у акції “Захисти захисника”. Суть його — кожен навчальний заклад плете маскувальну сітку і ми потім її організовано збираємо і передаємо на схід. Важливо нам відмітити хлопців, які ціною власного життя зберегли державність."