Кубок області з плавання стартував у Луцьку

19:17, 21 жов. 2019
 
Кубок області з плавання стартував у Луцьку

У центральному басейні Луцька стартував кубок області з плавання. Мета цих змагань відібрати 12 найкращих плавців від Волині на Кубок України з плавання, що відбудеться з 6-го по 9-те листопада у місті Бровари.   

Близько сотні плавців стали учасниками Кубка Волині з плавання. 12-ть, які покажуть кращі результати, розповів директор дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з плавання Олександр Сологуб, представлятимуть Україну на всеукраїнських змаганнях.  

Олександр Сологуб, директор КЗ «СДЮСШОР Луцької міської ради»: «Кубок Волинської області, де будуть відібрані найкращі найкращі плавці Волинської області на Кубок України в місті Бровари 6-9 листопада. 32 дистанції. Це 16 у дівчат і 16 серед хлопців.»

Вікторія Заблоцька, учасниця змагань: «Я пливу 100 метрів брасом і 50 метрів батерфляєм. Я думаю, що виконаю КМС на 100 метрів брас. А 50 метрів батерфляй, це так просто аби розім’ятися.»

Дмитро Міщук, учасник змагань: Представляю команду Л-Фіт. Пливу 100 метрів кроль. Майстер спорту. Естафета також буде 4 по 100 комбінована. Хочемо перемогти.»

Учасниками Кубка Волині з плавання стали 6 спортсменів із білоруського міста Гомель. Цими днями вони проходили збір у Луцьку.

Варвара Цукровськая, Учасниця змагань (м. Гомель, Білорусь):  «Ми на збори сюди приїхали і потрапили на ці змагання. Ми відбиратися на Кубок України звісно не будемо. Я кандидат у майстри спорту. Я проплила 50 метрів батерфляєм у своєму запливі я перша.  Хочу потрапити на Чемпіонат Європи. Білоруські Республіканські змагання я вже виграла, зараз буду відбиратися на Європу.