Студенти СНУ провели ніч у бібліотеці

9:29, 18 жов. 2019
 
Студенти СНУ провели ніч у бібліотеці

В 6 ранку у Луцьку завершився мистецький проект «Ніч у бібліотеці». Організаторами події стали студенти із профспілки Східноєвропейського університету імені Лесі Українки. Програму розпочали напередодні о 19-й.

Ніч у бібліотеці розпочалася із тематичного квесту, де учасники вправлялися на знання української та зарубіжної літератури. Для решти відвідувачів провели екскурсію.

Дарина Горбачевська, студентка: "Люблю такі штуки двіжухи, пари якось витримаєм. Будемо пити каву, будемо бути до кінця. Я щаслива що познайомилася з талановитими людьми"

Надія Холевінська, студентка: "В нас у профкомі склалася така малесенька сімя, багато ідей, і ми сподіваємося що ми втілим."

Ближче до середини ночі запланували відкрити літературне кафе та акустичний проект «Просто посиденьки». Одні з його учасників — дівчата з гурту “Крик хом’ячка”.

Анастасія Шимчук, студентка: "Ми спершу хотіли грати інші композиції. Це домашня лампова атмосфера і я думаю це буде доречно"

Ще один захід, який запланували провести цієї ночі, назвали «неЛітературні посиденьки». Його учасники зачитували уривки з улюблених книг та декламували поезію.

Вадим Курилюк, організатор заход: "На сьогоднішній день, я думаю буде більше 200 людей буде, бо дзвонили з інших універститетів. Щоб уникнути незручних ситуацій на більше 50% оргкомітет складається зі студентів першого курсу."

Організатор заходу Вадим Курилюк розповів, що під ранок стартувала ще одна локація - зона кіно, де демонструватимуть соціальні короткометражні фільми.