Подробиці пожежі в Луцьку: травмованих немає, вогонь частково зачепив сусідній будинок

18:25, 9 вер. 2019
 
Подробиці пожежі в Луцьку: травмованих немає, вогонь частково зачепив сусідній будинок

Будинок на Богдана Хмельницького, 28 горів не вперше. Зі слів пожежника Сергій Зданевича, декілька разів на рік рятувальники приїздили до цієї будівлі аби гасити займання.

Олена Шелест живе в будинку на Богдана Хмельницького, 30. Розповіла Суспільному: пожежа розпочалася пів на  четверту. Каже: покинута одноповерхова будівля на Богдана Хмельницького, 28 стала місцем, де збираються безхатьки. 

«Як так? Щоб біля міської ради отака розвалюха стояла. Уже три рази я викликала пожежних сюди. Безхатьки там ходять», - розповідає мешканка будинку по вулиці Б.Хмельницького, 28-А Олена Шелест.

«Там алкоголіки, наркомани збиралися,  це вже не перший раз», - каже Ольга яка живе неподалік.

Вогонь перекинувся на сусідній  житловий будинок на Богдана Хмельницького, 28-А. На другому поверсі згорів балкон. У жінки, яка живе на першому поверсі, потріскало скло на вікнах.

Неподалік місця пожежі розташований дитячий навчальний заклад № 5. Директорка садочка розповіла: частково дим до садка дійшов, дітям не зашкоджує.

«Доходить дим, але вікна, двері закриті. Дітей не випускаємо, сидять граються. Повітря нормальне в приміщені», - сказала директорка ЗДО  № 5 Ніна Матвіюк.

Слідчий Сергій Літкович, який працював на місці події, розповів: причини займання озвучать після проведення усіх слідчих дій та експертиз.

Пожежник Сергій Зданевич сказав, що до місця виклику направили три підрозділи Луцька, в середині людей не виявили.

О 17-й годині, за словами Сергія Зданевича, пожежу загасили. Речниця поліції Ольга Бузулук розповіла – ніхто під час пожежі не травмувався. За допомогою до медиків люди не зверталися.