Офіс з обслуговування клієнтів КП «Луцькводоканал» розпочав роботу

16:38, 17 лип. 2019
 
Офіс з обслуговування клієнтів КП «Луцькводоканал» розпочав роботу

Офіс з обслуговування клієнтів Комунального підприємства «Луцькводоканал» сьогодні офіційно розпочав роботу. Перед тим сервісний центр працював місяць у тестовому режимі. Протягом тестового періоду щодня обслуговували до півсотні лучан, розповів журналістам Суспільного начальник управління маркетингу та комунікацій Олександр Назарук.

Олександр Назарук, начальник управління маркетингу та комунікацій: Організація повірки лічильників, видача техумов, розробка проектів і т.д. Тобто весь спектр послуг надається тут. Тут працює 7 адміністраторів, разом з начальником відділу. Це люди, які орієнтуються повністю в роботі водоканалу. Також тут працюють вузькоспеціалізовані працівники, які мають години прийому.”

Офіс з обслуговування клієнтів Комунального підприємства «Луцькводоканал» знаходиться у Луцьку на вулиці Соборності 25. Розташували його так, аби було зручно дістатися з усіх кутків міста, розповів Олександр Назарук.

Алла Грицюк, лучанка: “Прийшов у непридатність мій лічильник холодної води. Звернулася для заміни та опломбування. Дуже швидко і гарно дівчатка допомогли. Все добре.”

За адресами вулиця Січова, 16 та Дубнівська 26 клієнтський сервіс КП «Луцькводоканал» не доступний.