Нове обладнання для учнів Луцького навчально-реабілітаційного центру

15:33, 5 лип. 2019
 
Нове обладнання для учнів Луцького навчально-реабілітаційного центру

Нове обладнання для розвитку дітей отримав сьогодні Луцький навчально -  реабілітаційний центр. Дидактичні ігри  Монтессорі  закладу передали  благодійники.  

Директорка навчально - реабілітаційного центру Леся Волинець оглядає нове  обладнання.  Дерев’яні пазли, набори геометричних фігур –  ці розвиваючі іграшки, каже,  допоможуть їхнім учням краще пізнати світ.

Леся Волинець, директорка Луцького навчально - реабілітаційного центру: «В нашому закладі навчається 280 діток з різними порушеннями розвитку, 56 з них - на індивідуальній формі навчання. Це обладнання спонсорське допоможе діткам в розвитку на уроках корекції знань, логопедичних знань».

Дидактичні ігри, що використовуються за методикою Монтессорі,  для Луцького реабілітаційного центру купили благодійники. Аліна Ільчук розповіла, допомагають закладам для розвитку та лікування дітей з 2013 року.

Аліна Ільчук благодійниця: «Кошти збираємо способом продажу сувенірної продукції. У Луцьку це четверта акція, ми збирали гроші для дитячої лікарні, будинку дитини, сподіваємося, буде корисним».

З новим обладнанням педагоги реабілітаційного центру та їх вихованці працюватимуть після літніх канікул.