8-річна дівчинка, яку напередодні покусав пес, почувається ліпше

19:19, 26 чер. 2019
 
8-річна дівчинка, яку напередодні покусав пес, почувається ліпше

У селі Зміїнець собака, що зірвався з прив’язі, покусав 8-річну дівчинку. Усе сталося напередодні ввечері. Очевидці розповіли Суспільному, що агресивний пес бігав вулицями, кидався на перехожих та інших собак. Після цього накинувся на дитину. Очевидці викликали на місце поліцію та швидку.

8-річна Юля показує, куди її покусав сусідський пес. Кілька зашитих ран на обличчі прикриває пластир.

Юлія Фальчук, травмована: “Собака щось шукала, вона почула, що хтось іде, вона подивилась і накинулась на мене.”

Усе сталося напередодні ввечері, розповідає сусідка Оксана Романюк. Вона разом з Юлею, своєю дитиною та чоловіком гуляли неподалік дому. Собака, каже, накинувся раптово.

Оксана Романюк, сусідка: “Він просто підбіг до дитини і хапає дитину, все. Ні мене, ні чоловіка – дитину. Я за дитину злякалась.”

На вулиці Затишна, собака накинувся на дитину. Очевидець Олег Бондарук каже, що пес був агресивний і кидався на його собак. Власники собаки навіть не вибачилися за те, що сталося, каже тітка Юлії Олеся Петрук. З її слів дитина у той момент неабияк перелякалася.

Нині пес, який напередодні покусав дитину – на прив’язі. Його власник, який не захотів назватися, розповів, що раніше пес увесь час був на ланцюгу.

Нині Юлія проводить канікули вдома. Лікарі наклали їй шви і відпустили. Зі слів тітки, поки їй не рекомендують виходити надвір. Рідні Юлі заяви до поліції не писали. Кажуть, господарі пса пообіцяли компенсувати їм збитки.