ЦВК зареєструвала нових кандидатів у народні депутати по Волині

14:52, 18 чер. 2019
 
ЦВК зареєструвала нових кандидатів у народні депутати по Волині

Княгининівська сільська голова Олена Твердохліб балотується у народні депутати. Кандидатом у нардепи  Центральна виборча комісія зареєструвала її на черговому засіданні 17 червня. Олена Твердохліб народилася на Волині, має середню спеціальну освіту, нині безпартійна. Балотується як самовисуванка на 20-му виборчому окрузі з центром у Горохові.

Того ж дня ЦВК зареєструвала двох кандидатів у народні депутати по 19-му виборчому округу з центром у Володимирі-Волинському. Це – народний депутат Ігор Гузь та голова фермерського господарства Микола Юнак.

Ігор Гузь був обраний народним депутатом до Верховної Ради 8-ого скликання,  балотується до парламенту втретє. Він родом з Луцька, має вищу освіту, є безпартійним, на вибори йде як самовисуванець.

Микола Юнак родом з Локач, має вищу освіту, безпартійний, займається підприємницькою діяльністю, очолює фермерське господарство, до Верховної Ради балотується як самовисуванець.

Нагадаємо, реєстрація кандидатів у народні депутати триватиме до 25 червня. У п’яти волинських округах наразі зареєструвалися 8 кандидатів. Позачергові вибори до Верховної ради України призначені на 21 липня.