Лучанка Алла Майзерова чотири місяці не має світла у квартирі

14:19, 18 чер. 2019
 
Лучанка Алла Майзерова чотири місяці не має світла у квартирі

Алла Майзерова проживає за адресою Гулака Артемовського, 25. Вона каже: комунальники припинили електропостачання через борг, його почала погашати,  електроенергії досі немає. 

Алла Майзерова, не має світла у квартирі: «Мені вимкнули світло і холодильник порожній, нічого немає, мусіла дитину відправити село до тата.»

Алла Майзерова у квартирі живе з неповнолітньою дочкою: «Вони під вечір включили світло. Проходить 5 днів і знову вимкнули, дзвонить до мене керівник ЖКП №3 і каже, що  я не заплатила заборгованість. Я ж пояснюю, що немає заборгованості, бо брат 28-го числа усе заплатив не пройшло й 10 днів. Як знову виключили. Таким чином я знову з дитиною лишилася без світла».

Обслуговує будинок ЖЕК номер 3. Його директор Руслан Юлдашев каже: лічильник стоїть в квартирі, щоб обрахувати спожиту електроенергію, - доступу до нього не мали, жінка не пускала в помешкання.


Руслан Юлдашев, директор житлово-комунального підприємства № 3: «Коли був допуск у квартиру. То виявилося, що попередня оплата і нинішні показники сформували борг 4 тисячі гривень».

Руслан Юлдашев говорить, що заключили договір на реструктуризацію боргу на 6 місяців - до вересня.

Руслан Юлдашев, директор житлово-комунального підприємства № 3: «В договір прописано: до 10 числа щомісяця пані має проплатити 642 гривні розстрочки і поточні платежі. Вже другий місяць не платить за те, що сама підписала в договорі. На сьогоднішній день треба заплатити знову 642 грн за червень і   189 грн – поточні, те, що вона накрутила».

Коли жінка надасть чеки з проплатою, електропостачання в квартирі відновлять, - каже Руслан Юлдашев.