ЦВК реєструє кандидатів мажоритарників від Волині

15:03, 14 чер. 2019
 
ЦВК реєструє кандидатів мажоритарників від Волині

Станом на 14 червня від Волині до парламенту хочуть потрапити 3 кандидати мажоритарники. Їх вже зареєстрував Центрвиборчком як кандидатів на парламентські вибори що відбудуться 21 липня. Як розповіла координаторка громадянської мережі «Опора» на Волині Катерина Шарпата двоє з зареєстрованих кандидатів самовисуванці. У політику подалися вперше.

Катерина Шарпата, координаторка ГМ «ОПОРА» на Волині: «В одномандатному виборчому окрузі №21 ЦВК зареєструвала кандидатом, ще 31 травня. Ним став місцевий підприємець Олег Місірук, який бере участь у виборах шляхом самовисування. У виборчому окрузі «23 кандидатом зареєстрований 10 червня, відповідно до рішення ЦВК. Це є представник політичної партії «Рідне місто» Тарас Бойко. По виборчому окрузі №22 ЦВК зареєструвала першого кандидата 13 червня, ним став В’ячеслав Панасюк, який буде брати участь у виборах шляхом самовисування».



Зі слів Катерини Шарпати, напередодні до ЦВК подав документи Ігор Гузь. Він був обраний народним депутатом на парламентських виборах 2014 року. На розгляд заяви ЦВК має 5 днів.