Муміфіковане тіло чоловіка знайшли у Володимирі-Волинському

13:54, 1 чер. 2019
 
Муміфіковане тіло чоловіка знайшли у Володимирі-Волинському

У Володимирі-Волинському знайшли тіло чоловіка, яке тривалий час пролежало у помешканні. Євген Нагірний живе у квартирі напроти тієї, де було тіло 52-річного Олександра. Каже, що здивований тим, що долею покійного за час, відколи він зник, ніхто не переймався.

Євген Нагірний, сусід: «Цей рік ми його зовсім ніде не бачили, нікого не бачили. – Скільки, на вашу думку, він міг тут пролежати? - Рік, може й більше.  Якщо він помер аж тоді – то це мумія стала.»

 

Сусідка Ганна Нагірна каже: Олександр був відлюдькуватим. Їздив до Польщі, тому ніхто не запідозрив лихого.

Ганна Нагірна, сусідка: «Двері були закриті, вікна відкриті. Ми говорила кілька разів, що людина пропала, але ніхто не звертався.»

Сестра покійного, яка приїхала до чоловіка з-за кордону,  викликала рятувальників, аби потрапити до помешкання, - каже Євген Нагірний.

Євген Нагірний, сусід: «Ніякого запаху, нічого – там же він закритий в кімнаті був. Що цікаво, був включений телевізор і включений обігрівач. Ви можете собі уявити це, як ми тут всі не погоріли? Якийсь супер китайський обігрівач, чи як»

Начальник Володимир-Волинського відділення поліції Михайло Бобик розповів: тіло було муміфіковане наполовину. Ознак насильницької смерті чи пограбування, каже, не було.

 Михайло Бобик, начальник Володимир-Волинського відділення поліції:

 «Він перебував в квартирі, квартира була зачинена зсередини. Ніхто до органів поліції не звертався, що він зник. Труп направлено на судово-медичну експертизу, щоб встановити період, коли дійсно це було. Був один обігрівач, ввімкнутий. Це в якийсь певний період він дійсно був включений. Це наштовхує на думку, що це могло трапитись зимою.»