11 безпритульних собак знайшли господарів на фестивалі «Мокрі носики»

17:14, 20 тра. 2019
 
11 безпритульних собак знайшли господарів на фестивалі  «Мокрі носики»

11 безпритульних собак знайшли господарів за результатами проведення фестивалю під назвою «Мокрі носики» 

Захід відбувся напередодні на одній із площ обласного центру. Допомагали шукати нових господарів для псів - волонтери.

Із 3 сотень тварин, які перебувають у КП «Ласка», на фестиваль взяли 20. У спеціально облаштованих наметах волонтери знайомили відвідувачів фестивалю із безпритульними тваринами. Одна з таких – ініціаторка ідеї створення першого у Луцьку майданчику для вигулу собак Анна Курнєва.

«У мене поки не було собаки, я не бачила, якого кольору небо, я не чула пташечок так часто, я полюбила дощ, але собаки треба увага. У нас всіх об’єднує бажання дарувати людям щастя, тому і заклики – такі: подаруй собаці дім», - говорить волонтерка Анна Курнєва.

Поруч – працював пункт зброру допомоги для собак, які перебувають у комунальному підприємстві «Ласка». Про розміщення інших фестивальних зон розповіла співорганізаторка заходу Дарина Ленартович.  

«У нас основна локація – це волонтери, це 20 собачок. Потім зона — мішок добра, також дитяча зона і арт-зона, а також є лекційна зона, де розповідають як доглядати за собачкою. Є інформаційна зона, є ветеринарна зона, де також можна запитати різні питання, і якщо хтось збирається брати, можна спитати про вік, про особливості цієї собачки», - каже Дарина Ленартович.