Стан хлопчика, який травмувався в аварії біля Крупи, стабільно важкий

19:10, 22 кві. 2019
 
Стан хлопчика, який травмувався в аварії біля Крупи, стабільно важкий

  Стан хлопчика, який травмувався в аварії поблизу села Крупа Луцького району, стабільно важкий. Про це Суспільному розповів лікар-хірург обласної дитячої лікарні Ігор Дородних.  Дитина 2013-го року народження нині знаходиться у реанімаційному відділенні у медикаментозному сні. Зі слів лікаря, після аварії до медзакладу доставили трьох дітей-пасажирів рейсового автобуса Луцьк-Тернопіль.

Вадим та Лариса Чепурки – батько і бабуся 5-тирічного Микити, який постраждав у вчорашній ДТП поблизу села Крупа. Сидять у коридорі обласної дитячої лікарні. Хлопчик нині у реанімації.

Вадим та Лариса Чепурки, рідні загиблих: «Зараз переживаю чи виживе, мусить вижити. Тільки як йому все пережити?»

У реанімації дитина перебуває майже добу – розповідає лікар-хірург Ігор Дородних. З його слів, стан дитини стабільно важкий. 

Ігор Дородних, Лікар-хірург: «Дитина продовжує лікування з приводу політравми. Закрита черепно-мозкова травма. Струс головного мозку, забій головного мозку. Закрита травма грудної клітки. Забій обох легень. І закрита травма черевної порожнини, гематома печінки , прогнози давати ще рано.»

Брат 5-річного Микити та 28-річна матір загинули напередодні у ДТП поблизу села Крупа Луцького району. Знімання 21.04.2019. Нагадаємо, аварія сталася напередодні по обіді. На автодорозі Луцьк-Дубно зіткнулися автомобіль «Volkswagen Caddy» та рейсовий автобус. Легковик рухався у напрямку обласного центру. Автобус з пасажирами прямував до Тернополя. На цих кадрах місце ДТП за годину після зіткнення. Водій автобуса розповідає, як усе сталося. Свого прізвища чоловік не називає.

Водій автобуса Луцьк-Тернопіль: «Звертав з нього, що ж мені було робити в ту секунду. Я звертаю, а він вже все, прямо влупився. Спереду їхав начальник автостанції в мене. »

Рідні загиблої жінки розповідають: матір з дітьми поверталися до Луцька. Гостювали у селі Яловиче. 60-річний водій легковика - друг родини, який загинув на місці аварії, підвозив маму з дітьми не вперше, каже бабуся травмованого хлопчика Лариса Чепурко : «Вона каже дощ я поїду з дітьми з ним і от так. Порядочний чоловік, нічого не скажеш він акуратний. Постійно возив, не в перший раз».