На спецдільниці Луцької міської клінічної лікарні обирають президента України

17:31, 21 кві. 2019
 
На спецдільниці Луцької міської клінічної лікарні обирають президента України

У Луцькій міській клінічній лікарні на спецдільниці не було спостерігачів від жодного із кандидатів. У списку виборців зареєстровано 284-ри особи. На дільницю видали 720 бюлетенів. Станом на 16-ту годину проголосувало 257 виборців. Порушень, зі слів голова дільничної виборчої комісії Вадима Воробйова, не зафіксували.

Галина Янчук лікується в кардіологічному відділенні Луцької міської клінічної лікарні, прийшла на спецдільницю.  Каже: голосувати потрібно обов’язково.

Галина Янчук, виборець: «Нам потрібно вирішувати долю держави, долю України. Щоб було усе добре у дітей, онуків».

Михайло Ковальчук у лікарні перебуває десятий день, каже, знав, що у день голосування буде в медустанові.

Михайло Ковальчук, виборець: «Нас попередили, записали у списки, прийшли сюди, з паспортами проголосували. Усе добре. Я очікую того, що і всі, що прийде молодь».

Троє членів дільничної виборчої комісії зі скринькою ходять до виборців, які не в змозі прийти на дільницю. Зі слів членкині комісії Аліни Якимчук, голосування у палатах відбувається повільно через стан виборців. Тамара Лук’янець каже: нещодавно прооперована. До неї прийшли члени дільничної виборчої комісії, щоб жінка проголосувала.

Тамара Лукянець, виборець: «Хочу, щоб мир був і щоб ми жили трішки багатше, бо пенсіонерам важко виживати».

Вадим Воробйов, голова дільничної виборчої комісії: «Загальна кількість - 284 людини. 132 – за місцем перебування,– це лежачі хворі. Забувають паспорта, - це найбільше, до 8-ої години є час прийти із документами і зробити волевиявлення. На дільниці відсутні спостерігачі від кандидатів. Чому так не знаєте? Не знаємо».