Відкриття мотосезону на Волині 2019

13:02, 15 кві. 2019
 
Відкриття мотосезону на Волині 2019

   До Луцька з’їхалися байкери з усієї Волині, Білорусі та Польщі на відкриття мотосезону.

На Театральному майдані Луцька зібралися байкери. Понад 10 років їздить на мотоциклі Сергій Зелінський. Це - його п’ятий байк, розповідає хлопець.

Сергій Зелінський, учасник мотосезону (м. Рожище): «Це для задоволення, я не є учасником клубів. Я  маю мотоцикл, друзі мають мотоцикл, збираємося на вихідних, катаємося. Класно!»

Щороку до Луцька на відкриття мотосезону приїздить Євгеній Облажей з Білорусі. На запитання: хто такий байкер відповідає так:

Євгеній Облажей, байкер (м. Брест): «Це врівноважена людина, перш за все, на дорозі завжди допоможе. Це людина, яка живе не лише для себе. Щодня їзджу на мотоциклі, виїжджаю в лютому, а ставлю мотоцикл, коли слизько, коли їздити вже не можна. Цей мотоцикл я не хочу міняти, тому, що він надійний, він мені подобається.»

Роман Лесько керує мототранспортом з п’ятнадцяти років.

Роман Лесько, байкер: «Я почав зі скутера, потім мав одного слабенького мотоцикла 250 кубиків, потім мав вже потужнішого- 650 кубів, тепер дійшов до цього.»

На відкриття мотосезону прийшов лучанин Василь Іванюта. Про цю подію знав, розповідає чоловік.

Василь Іванюта, лучанин: «Я залишив усі свої справи і прийшов помилуватися мотоциклами, особливо тими, які їздять на них. Це мужні люди.»

Мета такого заходу – популяризація байкерського руху, а також спілкування мотолюбителів між собою, розповідає президент Волинського мотоклубу «Віндс» Святослав Пословський.

Святослав Пословський, президент Волинського мотоклубу «Winds»: «Приїхали байкери, приїхали мотоциклісти, усі охочі, які хочуть в цей гарний день відкрити мотосезон. Хочу побажати всім щастя, здоров’я, гарних, рівних доріг!»

Сергій, волинський мотоклуб «Winds»: «Ми з товаришем Славою об’їздили усі Балкани, Грецію, Європу, тому ми бачили багато різних доріг. Спілкуємося з різними мотоклубами України і не тільки.»

Під час  заходу відбулися конкурси та майстер-класи. Потім мотоколона вирушила до Луцького Замку.