Відбулось чергове судове засідання у справі про вбивство Павла Попова

20:12, 25 бер. 2019
 
Відбулось чергове судове засідання у справі про вбивство Павла Попова

Луцький міськрайонний  суд  25 березня, опитав трьох свідків у справі про вбивство Павла Попова. 

Нагадаємо, 24-річного лучанина  два роки тому на вулиці Карпенка-Карого зарізали через те, що він зробив трьом чоловікам і жінці зауваження.

Судове засідання розпочалося о 15-й. У сесійній залі – родичі загиблого, підозрювані і свідки. Леоніда Кантерука,  Ірину Кльоц та Романа Язикова опитують у складі нової колегії суддів. Леонід Кантерук був першим, хто 11-го серпня 2017-го прийшов на допомогу Павлу Попову. Нині уже, як свідок у справі про вбивство, він впізнав одного з обвинувачених.

Леонід Кантерук, свідок:   «І коли я прийшов як вони там билися, то він просто втік. Тут є цей чоловік. Оцей чоловік бив.     Я бачив як цей чоловік добивав того чоловіка. Кричав допоможіть, бо мені ножа вставили. Я коли знімав Павлу майку то побачив дві дірки в спині.»

 

На Дмитра Зуболя вказали і інші свідки.

Ірина Кльоц, свідок:

«Я обличчя не бачила. Довге волосся було.»

Дмитро Зуболь, підозрюваний: «Волосся було набагато довше. Його не могли бачити, бо воно було заплетене в пучок.»

Роман Язиков, свідок: «На той час він був з довгим волоссям. В джинсах, наскільки я пам`ятаю, весь в крові був. Від хлопця було чути спиртним.»

Підозрюваний у справі про вбивство Павла Попова Дмитро Косов каже, що він разом із двома товаришами напали на Павла Попова через те,  що він зробив їм зауваження.

 

Дмитро Косов, підозрюваний:

«Я наніс 2 удари в ніс і Саня сказав: Уходимо!Іі ми пішли.» 

Мама покійного Павла Олена Попова каже: чекає вироку суду півтора роки. Наступне засідання у цій справі – 10 травня.