На Волині з’явився ще один TruCAM

18:13, 25 бер. 2019
 
На Волині з’явився ще один TruCAM

В області це третій пристрій, за допомогою якого патрульні вимірюють швидкість автомобілів. Нині новий  пристрій тестують, - каже тимчасово виконувач обов’язків  старшого інспектора прес-служби управління патрульної поліції області Богдан Павлович. Розповідає: поліцейські працюватимуть з новим TruCAM-ом  на ковельському напрямку.

Богдан Павлович , т. в. о. старшого інспектора прес-служби патрульної поліції Волині : «В сторону Ковеля буде працювати ще один TruCAM, будуть вимірювати швидкість. Місце, де будуть вимірювати швидкість, позначене відповідними дорожніми знаками, також обов’язково стоїть поліцейський автомобіль з включеними проблисковими маячками. Пристроєм вимірюється швидкість, патрульні зупиняють автомобіль згідно 35 статті, на місці патрульні розглядають справу та виносять постанову.»

З двома TruCAM-ами патрульні Волині працюють з жовтня 2018 на автодорогах Устилуг-Луцьк-Рівне та Київ-Ковель-Ягодин. Богдан Павлович розповідає: з початку року завдяки пристроям патрульні склали 1200 постанов про перевищення швидкості. Каже: напередодні поблизу Володимира-Волинського поліцейські зупинили автомобіль, який у населеному пункті їхав зі швидкість 140км/год. Зі слів інспектора поліції, водій цієї автівки має сплатити штраф 510 гривень.