У Луцьку відбувся турнір з міні-футболу в якому змагалися працівники правоохоронних структур

17:46, 15 бер. 2019
 
У Луцьку відбувся турнір з міні-футболу в якому  змагалися працівники правоохоронних структур

У Волинському ліцеї з посиленою військовою підготовкою відбувся турнірі із футзалу. В якому зійшлися 13 команд, грали  працівники Держспецзв’язку, поліції, прокуратури, митниці, Національної гвардії, Держслужби з надзвичайних ситуацій та Луцького прикордонного загону.

Ігор Кедик два роки працює в органах СБУ. Нині чоловік ганяє м’яча з іншими правоохоронцями. У перемозі колег, каже, не сумнівається.

Ігор Кедик, гравець команди  УСБУ в області: «Третій рік проводяться змагання. Дуже добре, що є багато команд. Це згуртовує, тут багато силових структур, дуже напружена боротьба. Змагання не проходять просто так.»

Олександр Костіна більше 12-ти років є працівником Волинської митниці Державної фіскальної служби. Каже: гра у футбол - хобі.

Олександр Костіна, гравець команди Волинської митниці Державної фіскальної служби: «Команда у нас вже стала. Ми не один чемпіонат вже граємо разом. Вибір буде очевидним. За останні роки це найбільша кількість команд, які приймають участь. Це більше згуртовує, від загальної атмосфери напруженої відволікає.»

Андрій Мельничук, гравець команди управління Держспецзв’язку: «Це цікаво, можеш показати те, не тільки в роботі, але й у спорті. показати можна фізичну витривалість, показати свою фізичну форму. тут колеги можуть рівнятися на тебе, або ти на них. Це круте перейняття досвіду.»

Олексій Нерубайло, гравець команди управління Нацполіції в області: «Потрібні ці змагання, аби головою відпочити. Команди дуже сильні, підбір гравців дуже сильний. Всі колись професійно займалися в дитинстві футболом.»

Вперше участь у турнірі із футзалу взяли працівники міськрайонного суду, розповіла речниця управління СБУ в області Іванна Поліщук. Змагалися з силовиками ліцеїсти.

Максим Устимчук, ліцеїст: «Мої суперники це працівники суду. Зараз після першого тайму 3-0. Хто виграє?- Волинський ліцей.»

Переможцем і володарем кубка серед працівників правоохоронних структур стала команда обласного управління Національної поліції. Друге місце - команда УСБУ в області. Третє - управління Держслужби з надзвичайних ситуацій.