Неповнолітню, яка напередодні зникла у Ковелі, знайшли

19:56, 12 бер. 2019
 
Неповнолітню, яка напередодні зникла у Ковелі, знайшли

14-річну дівчину з Ковеля, яка  в суботу ввечері, 9 березня зникла з дому, нині перебуває в місцевій лікарні. Лікар-анестезіолог Тетяна Приходько каже: стан неповнолітньої важким, але стабільний.

10 березня о 07:35 ранку до поліції надійшла заява від батька 14-річної дівчини про те, що напередодні дочка пішла з дому та не повернулася, розповіла слідча Ірина Лобко. В обід співробітники Ковельського відділу поліції знайшли неповнолітню неподалік вулиці Відродження. З політравмою дівчину доправили до приймального відділення центральної районної лікарні.

 

Тетяна Приходько, завідувачка відділення анестезіології Ковельської районної лікарні: “Пацієнтка була доставлена у важкому стані.  Відразу її оглянули відповідальні спеціалісти приймального відділення — хірург, травматолог та анестезіолог та була доставлена для подальшого обстеження. При обстеженні виявлено було важку травму хребта, перелом грудних хребців зі зміщенням відломочків, двосторонній  перелом ребер, забій легень, а також перелом кісток тазу без зміщення... Дитину доправили на лікування в реанімаційне відділення, в подальшому її стан стабілізувався. Наразі вона потребує спеціалізованої допомоги, зокрема, по дитячій нейрохірургії,  і буде скерована в спеціалізовані заклади медичної допомоги...”   

За яких обставин травмувалася дівчина, нині з’ясовують правоохоронці.  Ведеться кримінальне провадження, розповіла слідча ковельського відділу поліції.

Ірина Лобко, слідчий Ковельського відділу поліції: “За даним фактом було внесено відомості до ЄРДР з приводу вчинення кримінального правопорушення, передбаченого статтею 128 КК України: тобто тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження. Відповідно призначено судово-медичну експертизу. Проводяться слідчі (розшукові) дії, в ході яких і буде прийнято законне процесуальне рішення.”