Чоловік загиблої жінки Юрій Швець розповів деталі ДТП

17:31, 22 лют. 2019
 
Чоловік загиблої жінки Юрій Швець розповів деталі ДТП

Чоловік загиблої жінки Юрій Швець журналістам суспільного розповів, що водій, який спричинив ДТП був у стані алкогольного сп’яніння.

Юрій Швець, чоловік загиблої: «Єпіфанович Геннадійце бувший начальник карного розшуку чи заступник він був. Дружина в мене їхала з роботи додому на таксі служби «Морячок», десь 5-7 година, точно не скажу, позаду їхав цей бик. Одразу скажу, якщо якісь його товариші, знайомі, супер-пупер: ніяких допомог нам не пропонувати, нічого не видзвонювати, не шукати. Це слова чоловіка загиблої дружини, повірте мені, мені зараз дуже важко, емоції не можу показати, бо здається що це кошмарний сон. Має одне прохання: щоб все було згідно із законодавством, щоб цей чоловік поніс покарання.»

Після ДТП на місце автопригоди приїхав друг сім’ї Євгеній Лущакевич. Він каже: свідки розповіли про стан чоловіка, який відмовлявся пройти текст на вміст алкоголю в крові.

Євгеній Лущакевич, друг сім’ї:  «Були наявні зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Він хитався і був запах алкоголю зі слів людей, з якими я говорив. Він відмовлявся проходити тест на алкоголь, коли медики приїхали, писав відмову. За нашими даними близько 12-ї ночі, а аварія трапилася 5-6 годи раніше, за цей час його могли зробити на багато тверезішим, щоб полегшити  покарання.»              

Загиблого водія таксі звалирозповідає його колега диспетчер Ірина Мозоль. Вона каже: чоловік 1973-го року народження, без батька залишилася 12-ти річна дочка. В службі таксі чоловік працював 8 років, виконав більше 18 тисяч замовлень.

 

Ірина Мозоль, диспетчер служби таксі: «Це дійсно наш працівник, дуже відповідальний, чесна, надійна людина. На нього ніколи скарг не було, дуже чемний. Дуже страшно, що трапилася така біда, хочеться, щоб люди, які були винні в цій аварії понесли покарання