UA: ВОЛИНЬ – медіапартнер Різдвяного концерту

UA: ВОЛИНЬ – медіапартнер Різдвяного концерту

11 січ. 2019

Волинська філія Суспільного — партнер Різдвяного концерту камерного оркестру "Con Moto", що відбудеться 16 січня в палаці культури м. Луцьк.

Про традиційний різдвяний мистецький проект організатори концерту і музиканти розкажуть в ранкових телевізійних і радіошоу UA: ВОЛИНЬ.

"Різдвяні заходи у Луцьку збирають на різних локаціях усіх, хто шукає цікавого дозвілля і святкового настрою, — розповідає продюсер Волинської філії суспільного Костянтин Лоцман. — Приємно, що у такі дні люди гуртуються, разом проводять час. Різдвяний концерт класичної музики — це чудовий подарунок для лучан. Дарувати свою творчість на свята стало вже доброю традицією для багатьох мистецьких колективів, а ми завжди підтримуємо таку ініціативу. Тож запрошуємо наших глядачів і слухачів насолодитись класичною музикою і знову відчути дух Різдва".

Камерний оркестр "Con Moto" Луцької музичної школи № 2 має багато шанувальників на Волині. Колектив популяризує музику українських і світових класиків і вже кілька років пропонує лучанам яскраву Різдвяну програму. Вхід на концерт — вільний, тож почути і побачити його зможуть всі охочі.

Про концертну програму і співпрацю з UA: ВОЛИНЬ розповів художній керівник камерного оркестру "Con Moto" Олександр Хомик:

"Цьогоріч наш Різдвяний концерт — п’ятий, ювілейний. Як і щороку, ми готуємо нову програму. Вона сподобається і молоді, і людям старшого віку, буде цікава і професійним музикантам. Плануємо прем’єри музичних творів, які ще не виконувались у Луцьку. Наші концерти завжди благодійні і безкоштовні. Протягом 5 років у нас сформувалась своя аудиторія, і слухачі вже чекають наших концертів. Традиційно ми запрошуємо лучан і волинян на наш Різдвяний концерт за посередництвом телебачення і радіо, і ми раді партнерству з UA: ВОЛИНЬ. Про всі головні мистецькі події краю лучани дізнаються від Суспільного Волині, тож ми сподіваємося на повну залу любителів класичної музики".