Розпочав роботу новий сайт UA: ВОЛИНЬ: vo.suspilne.media

Розпочав роботу новий сайт UA: ВОЛИНЬ: vo.suspilne.media

10 січ. 2019

На новому сайті є розділ із телепрограмою на щодень, інформація про проекти й ведучих та вкладка “Онлайн”, де можна дивитися програми телеканалів наживо.

Окремий розділ цифрової платформи  vo.suspilne.media присвячений новинам регіону. Інформаційна служба телеканалу працює над оперативним наповненням новинної стрічки  нового  сайту. Крім цього, на інтернет-ресурсі розміщена вся необхідна інформація для звернень громадян: можна зв’язатися з керівництвом телеканалу або ж подати пропозицію про співпрацю зі Суспільним мовленням. Працює і мобільна версія нового сайту.

У майбутньму на сайті з’являться ще й розділи з регіональними проектами «UA: Українське радіо Луцьк».

« Вважаю, ми маємо справжній прорив стосовно виходу Волинської філії на діджитал-платформи.  Адже рік тому ми починали майже з нуля. Щодня зростає кількість фоловерів наших сторінок у соцмережах, ми налагодили контакт з глядачем і слухачем , який віддає перевагу інтернету. Наступного року плануємо потужно просувати новий сайт, над цим уже працює команда UA: Волинь, причому долучаються усі, відточується співпраця творчих підрозділів щодо оперативного розміщення матеріалів на сайті,  і я вдячний своїм колегам за ініціативність і зацікавленість в кінцевому результаті», - зазначає продюсер Волинської філії Суспільного Костянтин Лоцман 

Суспільне у регіонах поширює свою присутність у діджитал просторі. Упродовж 2-ох місяців інтернет-ресурси регіональних мовників тестували у режимі закритого доступу. Зараз сайти 9 філій Суспільного відкриті для користувачів мережі:

Вінницької — vn.suspilne.media

Волинської — vo.suspilne.media

Житомирської — zt.suspilne.media

Запорізької — zp.suspilne.media

Івано-Франківсьої — if.suspilne.media

Полтавської — pl.suspilne.media

Рівненської — rv.suspilne.media

Херсонської — ks.suspilne.media

Чернігівської — cn.suspilne.media

Сайти виконані у єдиному корпоративному стилі, кожна філія Суспільного відрізняється власними кольорами, які є унікальними для кожного регіону.

«Ми плануємо й надалі посилювати присутність Суспільного у діджитал. Так суспільний мовник стає більш доступним, адже інтернет-платформи дозволять і зручно переглядати передачі будь-де і будь-коли, і легко знаходити потрібні новини свого регіону”, — сказав голова правління ПАТ “НСТУ” Зураб Аласанія.

Сайти інших філій наразі тестують та готують до запуску.

Нагадаємо, нещодавно Суспільний мовник запустив мобільні додатки для Українського радіо на Android та IOS. Відтепер завдяки додатку suspilne.radio можна слухати всі три радіостанції Суспільного — UA: Українське радіо, UA: Радіо Промінь, UA: Радіо Культура — у прямому ефірі та в записі.