«Чорнобильська зона: наслідки катастрофи для волинян»  — тематичний марафон на всіх платформах Суспільного UA: ВОЛИНЬ

«Чорнобильська зона: наслідки катастрофи для волинян» — тематичний марафон на всіх платформах Суспільного UA: ВОЛИНЬ

23 кві. 2021

У понеділок, 26 квітня минає 35 років з дня аварії на ЧАЕС. Цього дня команда Суспільного Волині проведе мультиплатформовий інформаційний марафон «Чорнобильська зона: наслідки катастрофи для волинян». Журналісти мовника розкажуть про людей, які брали участь в ліквідації аварії, чи можуть вони отримати якісну медичну допомогу та оздоровитись, скільки ліквідаторів досі чекають обіцяного житла та чому закрили відділення для «чорнобильців» в лікарнях області, а також як вимірюють рівень радіації у волинських селах.

Стежити за марафоном можна на телеканалі UA: ВОЛИНЬ, слухаючи UA: Українське радіо Луцьк, на сайті suspilne.media та у соцмережах.

До роботи над марафоном долучились команди новин та діджиталу, телерадіопрограми «РадіоДень», телепроєкту «Сьогодні. Головне», радіопередачі «Тема дня». Журналісти Суспільного готують історії про ліквідаторів аварії на ЧАЕС і долі потерпілих,  разом із експертами досліджуватимуть, як відбувається екологічне оздоровлення територій, що зазнали радіоактивного забруднення внаслідок Чорнобильської катастрофи: 

Взяти участь у обговоренні можна зателефонувавши за номерами прямого ефіру: на телеканал — (0332) 77-02-42, на радіо — 097-777-05-25 та (0332) 77-05-25.

Раніше команда Суспільного Волині підготувала і провела тематичний марафон «Велика вода на Волині», під час якого журналісти разом із експертами шукали шляхи, як здолати природне лихо та допомогти людям відновити домогосподарства. Відео марафону можна переглянути за посиланням.

Онлайн дивитися телеканал UA: ВОЛИНЬ можна на сайті філії. За цим посиланням слухайте й UA: Українське радіо Луцьк, а також на FM-частотах:

Луцьк – 88,3 FM;

Горохів - 106,5 FM;

Ковель - 91,8 FM;

Кортеліси - 88,9 FM;

Любешів - 107,8 FM;

Нововолинськ - 100,3 FM;

Цумань - 100,4 FM;

Камінь-Каширський - 105,8 FM;

Олика - 89,1 FM;

Шацьк - 101,5 FM.

    Читайте також: У Вербну неділю Суспільне Волині наживо покаже Літургію зі Свято-Троїцького собору Луцька

Нагадаємо, UA: ВОЛИНЬ разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (UA: Українське радіо, UA: Радіо Промінь, UA: Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — UA: Суспільне мовлення.

Новини Волині читайте на сайті suspilne.media.