UA: ВОЛИНЬ — інформаційний партнер кінопоказу фільму «Мати Апостолів»

UA: ВОЛИНЬ — інформаційний партнер кінопоказу фільму «Мати Апостолів»

16 бер. 2021

15 березня у Волинському академічному обласному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка відбулись покази військової драми режисера  Зази Буадзе «Мати Апостолів». Волинь — перший регіон, звідки розпочався Всеукраїнський тур фільму.

Суспільний мовник UA: ВОЛИНЬ — інформаційний партнер події. До студії телерадіопроєкту «Радіодень» UA: Українське радіо Луцьк завітали гості зі столиці: акторка стрічки Світлана Осипенко та помічниця кінопродюсера Сніжана Полянська. Гості розповіли про фільм-уклін матерям, діти яких загинули, захищаючи Україну.

 

«Суспільне Волині інформаційно підтримує подібні проєкти, що розповідають про події на Донбасі. Ми не маємо права забувати Героїв і їх матерів та близьких. У рамках другого Всеукраїнського туру на Волині відбувається показ фільму «Мати апостолів». З Луцька творча група з кінострічкою вирушить у Горохів. У наступні дні – Володимир-Волинський, Нововолинськ, Ковель», — говорить продюсер UA: ВОЛИНЬ Костянтин Лоцман

Покази у Луцьку відбулись о 17:00 та 20:00:

О 17:00 — сеанс для учасників російсько-української війни та їхніх сімей;

О 20:00 — для всіх охочих.


Глядачі переглянули стрічку, поспілкувались із знімальною групою картини, акторами.

    Читайте також: «Радіодень» повернувся на екрани Суспільного Волині

З 14 по 19 березня творча група представлятиме фільм у Ківерцях, Луцьку, Горохові, Володимирі-Волинському, Нововолинську, Ковелі.

 

Фільм створений за підтримки міністерства культури України. Всеукраїнський тур триває за сприяння міністерства оборони України. Покази у Луцьку підтримала ГО «Розвиток мікрорайонів міста».

Нагадаємо, разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (UA: Українське радіо, UA: Радіо Промінь, UA: Радіо КультураUA: ВОЛИНЬ входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — UA: Суспільне мовлення.

Дивитись Суспільне UA: ВОЛИНЬ можна в ефірі і онлайн на сайті філії.

Оперативні новини Волині шукайте на діджитал-платформах: