Пряма трансляція Різдвяного концерту оркестру «Con Moto» від Суспільного Волині

Пряма трансляція Різдвяного концерту оркестру «Con Moto» від Суспільного Волині

26 січ. 2021

Cуспільний мовник Волині інфомаційно підтримає Різдвяний концерт камерного оркестру «Con Moto», який відбудеться 28 січня o 18:00 у Палаці культури Луцька.

Різдвяний концерт для лучан і гостей обласного центру проводять сьомий рік поспіль. UA: ВОЛИНЬ – традиційний медіапартнер заходу. Цьогоріч стрім-трансляцію концерту можна буде переглянути на ютуб-каналі мовника. Організатори та учасники мистецької події стануть гостями телерадіопроєкту «Радіодень» та інформаційно-аналітичної години телеканалу «Сьогодні. Головне».

«Суспільне Волині щороку надає інформаційну підтримку музичній події, яка вже стала в Луцьку традицією. Цього разу пандемія внесла свої корективи, і хоч вхід вільний, кількість глядацьких місць буде обмежена карантинними заходами. Ми вважаємо за потрібне повідомити про цей захід усіх поціновувачів класичної музики, аби цей концерт став для колективу, який дарує свою музику безкоштовно, вечором оплесків і квітів від вдячних лучан», — каже продюсер UA: ВОЛИНЬ Костянтин Лоцман

На концерті прозвучать класичні твори та музика сучасних композиторів. Відбудуться прем’єри музичних творів, які у Луцьку ще ніким не виконувались.

«Репертуар наших концертів дуже різноманітний: від класики — до творів сучасних композиторів. Щороку оновлюємо програму, шукаючи нові цікаві твори. Шанувальники нашої творчості завжди відкривають для себе щось нове. На концерти приходить як молодь, так і люди старшого віку, любителі музики і професійні музиканти. Зібрати таких різних поціновувачів допомагає наш багаторічний медіапартнер — Суспільний мовник, завдяки якому лучани завжди поінформовані про найяскравіші культурно-мистецькі заходи і події», — зазначив художній керівник камерного оркестру «Con Moto» Олександр Хомик.

За доброю традицією, Різдвяний концерт оркестру «Con Moto» благодійний і безкоштовний. Вхід – вільний.