UA: ВОЛИНЬ – інформаційний партнер міжнародного форуму BIT-2018

UA: ВОЛИНЬ – інформаційний партнер міжнародного форуму BIT-2018

29 лис. 2018

5 грудня Луцьк зустріне важливу подію вітчизняного ІКТ-ринку – Міжнародний Форум "Навколо Хмари. Навколо ЦОД. Навколо IP. Навколо Даних. Навколо IoT. Навколо Безпеки" (або BIT-2018). UA: ВОЛИНЬ – інформаційний партнер заходу.

Організатори і учасники події ділитимуться планами і враженнями з заходу в ранкових телерадіоефірах Волинського суспільного мовника.

Враховуючи сучасні інформаційні виклики і стрімкий розвиток IT технологій, перехід чи не всіх сфер життя у digital, важливим є інформування суспільства про останні досягнення у цій галузі.

"У Луцьку нечасто відбуваються подібні форуми. Це унікальний галузевий захід, який традиційно збере представників IKT-cпільноти та бізнес-середовища регіону. Організатори обіцяють, що в межах заходу буде максимально насичене, продуктивне спілкування і взаємовигідний обмін досвідом", – зазначив продюсер Волинської філії Cуспільного Костянтин Лоцман.

На форумі обговорять найактуальніші теми:

  • Навколо Хмари: сучасні та інноваційні "хмарні" ІТ-рішення та сервіси, що дозволяють підвищити мобільність сучасного бізнесу, поліпшити гнучкість та оперативність прийнятих рішень; інноваційні SaaS-сервіси; безпека та надійність "хмар";
  • Навколо ЦОД: проектування, побудова та експлуатація інженерної інфраструктури – фундаменту для побудови надійної інформаційної системи; питання електроживлення, охолодження, моніторингу, автоматизації, диспетчеризації та захисту корпоративних дата-центрів та серверних кімнат;
  • Навколо IP: використання уніфікованих/об’єднаних засобів комунікації (UC); передача голосу та відео через IP, конференц-технології, дротові та бездротові мережі; відеоспостереження (CCTVoIP); інформаційна безпека;
  • Навколо Даних: сучасні системи зберігання даних та інтелектуального аналізу корпоративної інформації, DataGovernance: управління даними, як найважливішим корпоративним активом, BigAnalytics: специфіка аналітики Великих Даних, аналітика соціальних мереж, управління життєвим циклом інформації (ILM), мережі даних (SAN) або пристрої мережевого зберігання (NAS) тощо;
  • Навколо IoT: інтелектуальні рішення для бізнесу, промисловий Інтернет речей, "розумні" рішення (будинок, місто, автомобілі, енергетика, підприємство, сільське господарство), IoT для підвищення ефективності виробництва та ін.
  • Навколо Безпеки: кібератаки: вразливості та захист, технології запобіганню вторгненням, практика зловживань та її аналіз, рішення для забезпечення фізичної безпеки ІТ та інше.

Нагадаємо, Суспільне стало медіапартнером IT Arena 2018 – наймасштабнішої технологічної події України, яка відбулавалась 28-30 вересня у Львові і зібрала понад 2500 учасників з усього світу та близько 100 спікерів із найкращих міжнародних технологічних компаній, таких як Tesla, Uber, Soundcloud, Facebook, Google, Linkedin та найуспішніших українських стартапів.