На UA: ВОЛИНЬ - музична вистава Волинського народного хору

На UA: ВОЛИНЬ - музична вистава Волинського народного хору

21 гру. 2020

21 і 25 грудня о 19:00 у Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Т. Г. Шевченка відбудеться  Різдвяна музична вистава Волинського народного хору (художній керівник і головний диригент ‒ заслужений діяч мистецтв України Олександр Стадник).

Суспільний мовник Волині інформаційно підтримує подію. Анонси концерту звучать у «Ранковому навігаторі» UA: Українське радіо Луцьк. Організатори дійства та артисти колективу запрошені до студій телерадіопроєкту «Радіодень» та інформгодини UA: ВОЛИНЬ «Сьогодні.Головне». Стрім вистави транслюватимуть на ютуб-каналі мовника та фейсбук-сторінці Волинської обласної філармонії. На концерті працюватиме знімальна група телеканалу.

«Завдяки Суспільному Волині ми доносимо свої творчі напрацювання, своє мистецтво до глядача. Майже рік ми не виступали. Сьогодні і 25 грудня  презентуємо нову музичну виставу у театрі. Хоча кожен наш концерт – це завжди народна вистава. Буде дуже багато нового і цікавого. Ми не сиділи склавши руки, а робили нову програму у якій відбудеться сім чи вісім премєр. Спасибі UA: ВОЛИНЬ за  інформаційну підтримку і багаторічну дружбу», — сказав художній керівник і головний диригент Волинського народного хору Олександр Стадник

Виступи Волинського державного академічного українського народного хору завжди яскраві і самобутні. Цьогоріч через світову пандемію COVID-19, знаменитий колектив змушений був обмежити зустрічі із численними шанувальниками, але мав час на підготовку не просто концертної програми, а справжньої музичної вистави, яку презентуватиме на Різдво (за григоріанським календарем).

Через необхідність дотримання соціального дистанціювання, кількість глядацьких місць обмежена. Обов’язкове дотримання маскового режиму.