Команда Суспільного Волині інформуватиме про другий тур виборів міського голови Луцька

Команда Суспільного Волині інформуватиме про другий тур виборів міського голови Луцька

13 лис. 2020

15 листопада, у день проведення другого туру виборів міського голови Луцька, Суспільне мовник Волині на всіх платформах висвітлюватиме перебіг волевиявлення жителів Луцької ОТГ.

Спецвипуски новин на телеканалі UA: ВОЛИНЬ вийдуть в ефір о 17:00, 18:00, 19:00 годинах. Розгорнутий інформаційний випуск дивіться о 20:00.

«З 8:00 ранку кореспонденти Суспільного перебуватимуть на виборчих дільницях. Уже о 9:00 годині про те, як стартувало голосування розповімо у новинах на UA: ПЕРШОМУ. Чи дотримуються волиняни правил карантину під час виборів, чи активно голосують у громадах, які приєдналися до Луцька розповімо на діджитал-платформах, в інформаційних випусках Українського радіо та телевійних спецвипусках новин на каналі UA: ВОЛИНЬ. О 19:10 стартує спецефір проекту «Сьогодні.Головне», де озвучимо перші підсумки, коментарі поліції та представників ГМ «ОПОРА» про хід голосування», — повідомила шеф редакторка Волинської філії Суспільного Лариса Литвицька.

О 19:10 стартує спецефір проекту «Сьогодні.Головне», присвячений виборам мера Луцька. Запрошені представники Громадянської мережі Опора та Волинського відділення Комітету виборців України.

Діджитал підрозділ оперативно інформуватиме про хід виборчого процесу на цифрових платформах мовника: 

Про найважливіше інформуватиме і UA: Українське радіо Луцьк.

Переглядати телеефір UA: ВОЛИНЬ та слухати UA: Українське радіо Луцьк можна онлайн на сайті мовика.