Суспільне Волині 12 листопада чекає на «Виборчий округ. Дебати» Ігоря Поліщука і Богдана Шибу

Суспільне Волині 12 листопада чекає на «Виборчий округ. Дебати» Ігоря Поліщука і Богдана Шибу

10 лис. 2020

15 листопада у Луцьку відбудеться другий тур виборів на посаду міського голови. 

Суспільний мовник Волині готовий стати майданчиком для діалогу кандидатів на посаду міського голови Луцька. Команда UA: ВОЛИНЬ запросила Ігоря Поліщука і Богдана Шибу взяти участь у  токшоу «Виборчий округ. Дебати». Ефір відбудеться 12 листопада о 19:20. Суспільне гарантує рівні умови для незалежної дискусії, адже працює винятково в інтересах українських громадян і підзвітне тільки суспільству.

Читайте також: Волинська філія готова роздавати трансляцію дебатів місцевим телеканалам. 

Луцьк більше трьох років без міського голови. Попередній чинний міський голова Луцька Микола Романюк помер у лютому 2017 року. За останніх три роки дочасних виборів у місті так і не відбулося. Верховна Рада України виборів Луцького міського голови не призначила. Повноваження Луцького міського голови виконує секретар Луцької міської ради.

Формат токшоу передбачає чіткий таймінг. Кандидати матимуть час для вступного слова і підсумкового виступу. Учасники дискусії зможуть поставити один одному по три запитання, відповідатимуть на питання редакторської групи щодо своєї команди, виборчої кампанії, зробленої роботи, також буде обговорення топ проблем регіону. Черговість виступів кандидатів визначить жеребкування.

«Дебати двох кандидатів на посаду Луцького міського голови на Суспільному Волині, на мою думку, – це як лакмусовий папірець. Прийшов кандидат чи не прийшов – глядачам робити висновки. Зрештою, це буде перша публічна зустріч Ігоря Поліщука та Богдана Шиби на Суспільному, тому цікаво, як вони будуть дискутувати та відповідати на запитання один одного. Усе для того, аби виборець 15 листопада, у день другого туру виборів, обирав відповідально Луцького міського голову на наступних 5 років», — зазначила ведуча проєкту «Виборчий округ. Дебати» Олена Чернуха.  

Читайте також: Як отримати фінансування для свого телепроєкту від Суспільного? Zoom-конференція з Марією Фрей

Крім телевізійного ефіру, глядачі зможуть переглянути «Виборчий округ. Дебати» онлайн на сайті філії або подивитись пряму трансляцію ефіру на фейсбук-сторінці Суспільне Волинь. Відео дискусії буде доступне і на ютуб-каналі.

За анонсами проєкту  стежте на всіх цифрових платформах UA: ВОЛИНЬ:


Нагадаємо, проєкт «Виборчий округ» регіональних філій стартував восени 2018 року і  має вже 4 сезони. Із 5 по 22 жовтня цього року в прямому ефірі Суспільного Волині відбулося токшоу «Виборчий округ. Місцеві», куди запрошували кандидатів на посаду міського голови Луцька і депутатів місцевого самоврядування.