Суспільний мовник Волині готовий роздавати трансляцію дебатів кандидатів другого туру місцевим телеканалам

Суспільний мовник Волині готовий роздавати трансляцію дебатів кандидатів другого туру місцевим телеканалам

2 лис. 2020

Суспільний мовник Волині UA: ВОЛИНЬ готовий виступити незалежним майданчиком для проведення дебатів кандидатів другого туру виборів на посаду Луцького міського голови та надати сигнал трансляції зацікавленим телеканалам.

Телеканал, радіо і діджитал-платформи Волинської філії Суспільного не належать жодній політичній чи бізнес-групі, працюють винятково в інтересах українських громадян на кошти платників податків, тож можуть виступити майданчиком для незалежної дискусії кандидатів на рівних умовах.

«Три роки роботи, зокрема над проєктами про вибори різних рівнів, довели незаангажованість Суспільного мовника. Наразі ні в кого не лишається сумніву, що лише Суспільне в змозі надати дійсно незалежний майданчик для дискусії різних політичних сил. З усією відповідальністю ми готуємося до дебатів учасників другого туру виборів у регіонах, аби провести їх максимально якісно, за найвищими стандартами журналістики. Водночас ми готові поділитися сигналом трансляції «Виборчий округ. Дебати» з зацікавленими медіа, аби якнайбільше глядачів змогли побачити дискусію кандидатів і зробити свідомий вибір», — зазначила генпродюсерка регіонального мовлення Суспільного Марія Фрей.

Зазначимо, що продюсер Волинської філії Костянтин Лоцман попередньо вже звернувся до ймовірних учасників перегонів Ігоря Поліщука та Богдана Шиби із запрошенням взяти участь у дебатах на Суспільному.

Суспільне Волині надасть офіційні запрошення до участі в дебатах обом кандидатам. Запланована дата ефіру – 12 листопада

«Ми маємо виборчий процес в Луцьку довести до логічного завершення. Наше найголовніше завдання – надати платформу для обох кандидатів, які пройшли до другого туру виборів Луцького міського голови. У прямому ефірі неупереджено познайомити з виборчими програмами кандидатів, забезпечити діалог і дискусію. Це допоможе виборцям визначитися із вибором і спонукатиме прийти на вибори», — каже продюсер філії Костянтин Лоцман 

Нагадаємо, з 5 по 22 жовтня в ефірі телеканалу UA: ВОЛИНЬ вийшло 11 випусків проєкту «Виборчий округ. Місцеві» за участі кандидатів на посаду Луцького міського голови та кандидатів у депутати Луцької міської та Волинської обласної рад. З підсумками проєкту можна ознайомитися за посиланням.