Новий проект «Виборчий округ» на UA: ВОЛИНЬ

Новий проект «Виборчий округ» на UA: ВОЛИНЬ

8 лис. 2018

Першою у червоному кріслі суспільно-політичного проекту «Виборчий округ» на телеканалі UA: ВОЛИНЬ, старт якого відбудеться 9 листопада о 19.45, побувала народна депутатка України Ірина Констанкевич.

На її думку дуже важливо мати інфраструктурні об’єкти в селі хоча б на якомусь елементарному рівні:

« Коли я кажу «елементарному», маю на увазі, щоб на ФАПі хоча б була «медичка». Ці люди не просять багато. Лише, щоб була медичка, яка може поміряти тиск, яка може дати пігулку від тиску і голови, яка може здійснити найелементарнішу маніпуляцію. Це – сільські люди, які не розбалувані томографами і сучасними діагностичними процедурами. Ці люди нічого цього не знають і, з огляду на те, як у нас відбувається медична реформа, на найближчі десятиліття вони й не спізнають цієї розкоші», - вважає Ірина Констанкевич.

Крім того народна депутатка переконана, що все, що приймає Верховна Рада і те, що у формі наказів, постанов проходить через міністерства, віддзеркалюється на житті її виборців:

« Тому я звітуюсь перед ними не лише за свою парламентську роботу, але я мушу ще й роз’яснювати і пояснювати урядову політику і, зокрема, найбільш гострі, не соціальні напрямки руху нашого уряду».

Загалом, проект "Виборчий округ" має налагодити якісний діалог між депутатом та його виборцем.

Над проектом працює команда суспільно-політичного напряму. Збирати фактаж про роботу депутата в парламенті та комітетах допомагає Громадянська мережа ОПОРА.

Нагадаємо, з березня цього року щомісяця в ефірі філій Суспільного проходять #Звіти_наживо — інтерактивні інтерв’ю місцевих посадовців, покликані змінити застарілий формат звітування посадовців. Окрім цього, в радіоефірі та на діджитал-платформах філій Суспільного стартує новий суспільно-політичний проект "Дебати на вимогу".