На допомогу батькам — регіональні філії Суспільного покажуть дитячу програму «Ок, я тобі поясню»

На допомогу батькам — регіональні філії Суспільного покажуть дитячу програму «Ок, я тобі поясню»

8 жов. 2020

З 18 жовтня щонеділі о 14:15 в ефірі всіх регіональних телеканалів Суспільного виходитиме дитяча програма виробництва UA: БУКОВИНА «Ок, я тобі поясню». Проєкт відібрали торік на відкритому конкурсі «Створюй із Суспільним».

Читайте також: Нове тревел-шоу «Недалечко» — дивіться з 23 вересня на регіональних телеканалах Суспільного

«“Ок, я тобі поясню” — це дитяча телевізійна енциклопедія. Створено її для допитливих глядачів, які мають безліч запитань до дорослих. Ми хочемо бути корисними й дати відповідь хоча б на частину цих запитань. А щоб утримати увагу маленького глядача та полегшити сприйняття важкої інформації — у наших роликах використовуємо графічні елементи. Робота над проєктом для мене неймовірно цікава й заряджена мотивацією. Я мрію стати помічницею для батьків і подругою для дітей, які дивитимуться його», — розповідає авторка й менеджерка проєкту Марина Буличева.

Програма матиме легкий ігровий формат і буде простою, зрозумілою для дітей мовою. Усього вийде 12 випусків тривалістю 6 хвилин кожен. 

«Працюючи над форматом із Мариною Буличевою, авторкою проєкту «Ок, я тобі поясню», ми насамперед прагнули подивитися на світ очима дитини. У кожному випуску розповідаємо про явища й об’єкти, які для дорослих звичні, а для дітей — нова мандрівка й знайомство. Цей проєкт дасть змогу трохи перепочити батькам саме тоді, коли дитина прагне отримати відповіді на запитання, які її хвилюють. Отож умикайте UA: БУКОВИНА щонеділі о 14:15 та відкривайте світ навколо разом із вашими дітьми чи онуками!» — зазначив продюсер UA: БУКОВИНА Максим Волошин

Нагадаємо, Суспільне запустило у виробництво 20 творчих проєктів для регіонального мовлення, які відібрали на відкритому конкурсі «Створюй із Суспільним» восени минулого року.