UA: ВОЛИНЬ змінює режим роботи

UA: ВОЛИНЬ змінює режим роботи

9 вер. 2020

Із 9 до 22 вересня Волинська філія Суспільного змінює режим роботи. Частина команди працюватиме дистанційно через підтверджений випадок захворювання на коронавірус в одного з колег. Працівник із COVID-19 перебуває на самоізоляції, як і всі члени команди, хто з ним контактував. 

«Від початку пандемії адміністрація подбала про посилені заходи безпеки. У двох спорудах філії систематично проводять кварцування та хлорування приміщень. Всі працівники забезпечені засобами індивідуального захисту і дезінфікуючими речовинами. Досі вдавалось уникнути інфікувань, але вірус непередбачуваний, підступний, і нині маємо підтверджений випадок захворювання. Інфікований працівник зараз на лікарняному. Контактні особи на самоізоляції. Телевізійний ньюзрум переведений на дистанційну форму роботи. У терміновому порядку відповідні служби проведуть повну дезінфекцію приміщень філії», — каже менеджерка Волинської філії Суспільного Людмила Гетманчук.

Щоб не допустити спалаху інфекції, було вирішено перевести на дистанційний режим телевізійну команду новинарів філії і, відтак, призупинити виходи інформаційних випусків на телеканалі UA: ВОЛИНЬ. 

«До 22 вересня маємо новий алгоритм роботи філії. Зокрема, не виходитимуть в ефір телевізійні новини, натомість готуватимемо рухомий рядок про основні події краю та короткий інформаційний випуск на радіо. Діджитал переходить на дистанційну форму роботи. В ефірі залишаються: телевізійна програма «Тема дня» і радіопередачі «Ранковий навігатор» і «Радіодень». Протягом двох тижнів ефіри будуть без гостей у студії. Спілкування зі спікерами відбуватиметься за допомогою телефонного зв’язку, а також скайпом»,— розповів продюсер Волинської філії Костянтин Лоцман.

Команда Суспільного Волині інформуватиме про важливі події, що відбуваються в області через спеціальний телевізійний новинний рухомий рядок, в ефірі UA: Українське радіо Луцьк, на діджитал-платформах — сайті vo.suspilne.media та сторінках у соцмережах.